Toelating en inschrijven

Op deze pagina kun je alle informatie vinden die je nodig hebt om erachter te komen of je toelaatbaar bent voor de opleiding Taal- en cultuurstudies en wat je nodig hebt om je in te schrijven.

Stap 1: Controleer of je toelaatbaar bent

Bekijk hier of je toelaatbaar bent voor deze opleiding. Kies daarvoor de situatie die voor jou geldt.

Wat heb je voor diploma?

Stap 2: Doorloop de inschrijfprocedure

Bekijk hier hoe jij je kan inschrijven voor deze opleiding.

Ik wil mij inschrijven met:

Stap 3: Doe mee aan een matchingdag

Je wilt natuurlijk een studie kiezen die goed bij je past. Daarom is matching een verplicht onderdeel van je inschrijving. Voorafgaand aan jouw matchingdag maak je een opdracht en tijdens de matching volg je een college, lees je een aantal artikelen en werk je (in groepjes) aan een klein project. De dag is daarnaast dé manier om kennis te maken met docenten, studenten en toekomstige studiegenoten. Op basis van je ervaringen en de feedback die je krijgt tijdens de matching, kun je zelf beslissen of je start met de opleiding.

Hoe ziet onze matching eruit?

Het matchingstraject kan verschillen per opleiding. Hieronder lees je hoe het matchingstraject voor deze opleiding eruitziet.

Wanneer vindt de matching plaats?

Bij Taal- en cultuurstudies vindt de matching plaats op: 

  • 20 augustus

Heb je nog vragen over het matchingstraject?

Heb je vragen over de matching? Bekijk onze veelgestelde vragen hieronder. Staat je vraag er niet bij? Dan kan je altijd contact met ons opnemen via matching.gw@uu.nl.

Studenten lezen een boek
Foto: Tim Vermeire