Meeloopdagen

Wil je weten hoe het is om Taal- en cultuurstudies te studeren in Utrecht? Kom dan een dagje meelopen. Je volgt een of meerdere colleges en krijgt uitgebreid de kans om te praten met studenten en docenten. Zo kom je te weten of TCS voor jou de goede keus is.

Voor wie

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo’ers die al eerder een open dag hebben bezocht en serieus overwegen om te kiezen voor Taal- en cultuurwetenschappen in Utrecht. Na je inschrijving voor een studie aan de Universiteit Utrecht doe je ook nog mee aan een matchingstraject, waarmee je kunt toetsen of de studie echt bij je past.

Programma

Tijdens een meeloopdag maak je kennis met een onderdeel van de studie dat jouw interesse heeft. Je wordt gekoppeld aan een student van Taal- en cultuurstudies en je schuift aan bij een college. Natuurlijk krijg je tijdens deze dag ook meer informatie over de opleiding en heb je de gelegenheid om te praten met studenten, docenten en de studieadviseurs van TCS. Heb je voorkeur voor een bepaalde richting of voor een bepaalde dag dan kun je dit aangeven in het veld 'vragen of opmerkingen' van het aanmeldformulier (onder de knop Meld je aan). We proberen hier rekening mee te houden, maar kunnen dit niet garanderen.

Wanneer

De data voor de eerstvolgende meeloopdag in het collegejaar 2019-2020 wordt zo snel mogelijk bekend gemaakt op deze pagina. Interesse in een meeloopdag? Meld je vast aan!

Meeloopdag