Meeloopdagen

Wil jij ervaren hoe het is om te studeren aan de Universiteit Utrecht en de bachelor Sociale geografie en planologie te volgen? Loop dan een dag bij ons mee! Tijdens een meeloopdag van Sociale geografie en planologie maak je kennis met de opleiding en krijg je de mogelijkheid om al jouw vragen aan onze huidige studenten te stellen. Meeloopdagen zijn voornamelijk bedoeld voor studiekiezers die (bij voorkeur) een Bachelor Open Dag hebben bezocht en die serieus overwegen Sociale geografie en planologie in Utrecht te gaan studeren.

Hoe en wanneer meelopen?

We volgen de huidige coronamaatregelen. Om deze reden kunnen we op dit moment weer fysieke meeloopdagen organiseren. Samen met andere studiekiezers kun jij ervaren hoe het is om Sociale geografie en planologie te studeren in Utrecht.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de data voor de meeloopdagen? Meld je dan aan via onderstaand aanmeldformulier. Heb je vragen over meelopen? Stuur dan een mailtje naar Tim via student.sgpl.geo@uu.nl

Chat met een student

Mocht je in de tussentijd meer willen weten over de opleiding of vragen hebben voor studenten over hun ervaringen, voel je vrij om contact op te nemen met onze student Tim Groenendijk via student.sgpl.geo@uu.nl of chat met één van onze studenten via de website!

Meeloopdag