Meeloopdagen

Zit jij in 5 of 6 vwo en wil je ervaren hoe breed en uitdagend scheikunde is? Loop dan een dag mee bij ons. Een meeloopdag scheikunde of Molecular Life Sciences (MLS) informeert je over de bachelor scheikunde of MLS en laat je kennis maken met het onderzoek waar je in je eerste jaar al mee begint. Je krijgt een inhoudelijke verdieping in één van de vakken uit het begin van ons eerste jaar.

Het eerste jaar krijg je een brede scheikundige basis. Daarna krijg je in de Utrechtse bachelor scheikunde de vrijheid om keuzes te maken en je meer te specialiseren. Afhankelijk van je interesse kan dit in de richting moleculen en gezondheid, (nano)materialen of energie zijn.

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers die een Bachelor Open Dag hebben bezocht en die serieus overwegen Scheikunde of Molecular Life Sciences in Utrecht te gaan studeren.

Ik zou iedereen die twijfelt of het misschien iets voor hem/haar is, willen aanraden om eens naar een voorlichtingsactiviteit te komen. Ook als scheikunde niet je lievelingsvak was op de middelbare school
Mariëtte van Eck, student Scheikunde

Wanneer?

Momenteel zijn er geen meeloopdagen gepland. In september staat er een nieuwe planning online.

Scheikunde Molecular Life Sciences Natuur- en Scheikunde
     

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. Voor je kunt deelnemen aan een meeloopdag dien je eerst een Bachelor Open Dag bezocht te hebben. Meeloopdagen bij Scheikunde en MLS worden altijd zeer drukbezocht, soms moeten we zelfs mensen afwijzen. Meld je op tijd aan!

Individuele meeloopdag Scheikunde of Molecular Life Sciences

Tijdens een individuele meeloopdag Scheikunde word je door een student begeleid. De datum en het programma stemmen jullie samen af. Dit wordt niet standaard aangeboden en is alleen mogelijk indien er een student hier voor beschikbaar is.

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen. Voor Scheikunde is dat Rian Ligthart, voor MLS Anna Engel.