Meeloopdagen

Heb je een Bachelor Open Dag bezocht en overweeg je hierna serieus het honoursprogramma Utrecht Law College (ULC)? Meld je dan aan voor een meeloopdag. Tijdens deze dag krijg je een goede indruk van wat rechten studeren in Utrecht inhoudt. Je ontvangt algemene informatie, je krijgt werkcollege van een docent van het ULC en doet mee aan een oefenrechtbank. Tijdens de meeloopdag krijg je uitgebreid de kans om met studenten van het ULC te praten om te bepalen of het ULC een goede keus voor jou is.

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers die serieus overwegen rechten te gaan studeren. Heb jij de brochure aangevraagd, de website bekeken en de open dag bezocht? Dan is een meeloopdag het moment om te ervaren of het ULC bij jou past. Anders dan bij een open dag, waar je ook één van je ouders of klasgenoten mee naartoe kunt nemen, is het bij een meeloopdag niet de bedoeling dat je iemand meeneemt. We verwachten van alle deelnemers aan de meeloopdag dat ze actief meedoen tijdens het programma.

Aanmelden

Als je dit aanmeldformulier invult, dan ontvang je een uitnodiging voor de eerstvolgende meeloopdag van het Utrecht Law College. Let op: De meeloopdagen worden georganiseerd van september tot mei. In mei tot en met augustus zijn er dus geen meeloopdagen.

Meer informatie

Als je nog vragen hebt over de meeloopdag van het ULC, dan kun je mailen naar student Job Veerman (j.j.veerman@uu.nl). 

U-Talent Masterclasses

Zit je in de bovenbouw van het vwo en ben je op zoek naar extra verdieping? Dan kun je masterclasses volgen bij de Universiteit Utrecht. Masterclasses bestaan uit een mengeling van praktisch werk, colleges en/of excursies, waarbij:

  • Je 1 of 2 dagen diep op een bepaald onderwerp in gaat; 
  • Je scholieren ontmoet met dezelfde interesse; 
  • Je de universiteit ontdekt; 
  • Masterclasses kunnen helpen bij je studiekeuze of profielwerkstuk.