Extra uitdaging

Het Utrecht Law College biedt veel mogelijkheden om je intensief met de studie bezig te houden binnen een hechte community van studenten en docenten. Het verdiepende en verbredende programma is bedoeld voor gemotiveerde, nieuwsgierige studenten die bereid zijn en het leuk vinden om tijd te besteden aan extra activiteiten binnen en rondom de studie Rechtsgeleerdheid.

Extra praktijkonderdelen

Naast het onderwijs neem je deel aan extra ULC-activiteiten. Voorbeelden hiervan zijn:

Lees meer over het studieprogramma

Op de dag van de oefenrechtbank voelde ik me door mijn toga gelijk advocaat. De oefenrechtbank is één van de leukste dingen die ik heb gedaan bij het ULC.

Universiteitsbrede honoursprogramma's

In deze interdisciplinaire programma’s krijgen studenten de kans om hun diverse interesses te verkennen terwijl ze samenwerken met studenten uit verschillende vakgebieden aan uiteenlopende maatschappelijke en academische vraagstukken. Hiermee ontwikkelen studenten de vaardigheid om complexe maatschappelijke kwesties te benaderen vanuit een breder perspectief. In een steeds meer onderling verbonden wereld is het vermogen om samen te werken met mensen uit diverse vakgebieden een essentiële vaardigheid. Na voltooiing van deze honoursprogramma’s ontvangen de studenten een honourscertificaat tijdens een feestelijke ceremonie. De volgende programma's worden aangeboden:

Voor meer informatie over honours programma's aan de UU, ga naar de Honours College website, de honours Instagram of stuur een e-mail naar honourscollege@uu.nl.

Twee studenten zitten buiten.