Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een eerste indruk te krijgen van de opleiding Philosophy, Politics and Economics (PPE). Je kan een open dag bezoeken of je opgeven voor een meeloopdag. Daarnaast kan je ook de ervaringen van studenten bekijken die zelf de opleiding volgen.

Kom naar de open dag

Foto: Tim Vermeire

Bezoek de Bachelor Open Dag en maak kennis met PPE aan de Universiteit Utrecht. Meld je aan en bekijk de uitlegvideo over de opleiding, bezoek de informatiemarkt waar je al je vragen kunt stellen aan docenten en studenten of geef je op voor de campustour, een rondleiding door de historische binnenstad. Je kunt ook meer informatie krijgen over financiën, studiekeuze, honours, matching, studeren met een functiebeperking, cultuur, sporten en meer. Zo zie je of PPE voor jou de goede keus is.


Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 17 november en/of zaterdag 18 november. Lees meer over de Bachelor Open Dagen in november.

motionmailapp.com

Herinner mij

Klik op de onderstaande button om een e-mail te ontvangen zodra je je kunt aanmelden voor de Bachelor Open Dagen.

Herinner mij

Een dag meelopen

Foto: Tim Vermeire

Wil je weten hoe het is om PPE te studeren in Utrecht? Kom dan een dagje meelopen. Je volgt een of meerdere colleges en krijgt uitgebreid de kans om te praten met studenten en docenten. Je kunt als je dat leuk vindt ook op bezoek gaan bij Studievereniging Metis.

 

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo’ers, studieoverstappers en HBO-studenten die een universitaire studie overwegen en die al eerder een Open Dag hebben bezocht en serieus overwegen om te kiezen voor PPE in Utrecht. 

Wanneer

Leuk dat je interesse hebt in een meeloopdag! Houd deze pagina goed in de gaten voor de meeloopdagen van collegejaar 2022-2023 of mail via onderstaande link de studieadviseur met speciale verzoeken.

Mail voor een afspraak

Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen studenten weten natuurlijk als geen ander waarom de opleiding Philosophy, Politics and Economics een goede keuze is. Hieronder lees je waarom zij deze studie zo graag volgen en wat de studie zo uniek maakt.

Alle PPE studenten hebben interessante en belangrijke kennis te bieden en dit is tot nu toe heel waardevol geweest voor mijn wetenschappelijke carrière

Ashleigh Irvine-Smith, student