Meeloopdagen

Meelopen bij Pedagogiek
Meelopen bij Pedagogische wetenschappen
Scholieren tijdens een meeloopdag. Wil jij ook een dagje studeren bij Pedagogische wetenschappen? Meld je dan aan. (Foto: Arnaud Mooij)

Heb je belangstelling voor de bacheloropleiding Pedagogische wetenschappen, loop dan een dag mee op de universiteit. Je maakt kennis met de inhoud van de opleiding en ervaart hoe het is om in Utrecht Pedagogische wetenschappen te studeren. Je volgt een hoorcollege, gaat mee naar een werkgroep en krijgt een rondleiding. Studievereniging PAP organiseert deze meeloopdag.

Voor wie?

Leerlingen uit 4, 5 en 6 vwo. Zit je in 6 vwo en heb je interesse voor deze opleiding, schrijf je dan ook in voor de opleiding en doe mee aan de matching.
Ook studenten met een hbo-propedeuse zijn welkom op onze meeloopdagen.

Wanneer?

Donderdag 21 maart 2019

Scholierendag
Scholierendag
De scholierendag wordt georganiseerd door faculteitsvereniging SGS. Tijdens deze dag krijg je uitleg over de verschillen tussen de bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen.

Voor als je nog twijfelt

Ben je naar de open dag geweest maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld Pedagogische wetenschappen of Onderwijswetenschappen? Of wil je meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen deze opleidingen? Meld je dan aan voor de scholierendag.

Op de scholierendag maak je kennis met de zeven bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen. De dag wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van de faculteitsvereniging¬†SGS en kost ‚ā¨3, dit is inclusief lunch en borrel.

Wanneer?

Woensdag 27 maart 2019