Matching

Vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus is besloten om alle fysieke onderwijsactiviteiten van de Universiteit Utrecht per direct af te lasten. Hiermee geeft de universiteit gehoor aan de oproep van het kabinet aan het hoger onderwijs om verspreiding van het coronavirus in te dammen.

Dit heeft ook gevolgen voor onze matchingsactviteiten. Aankomende studenten krijgen hierover z.s.m. bericht.

Aankomende studenten die zich in de komende tijd (tot 1 juni!) nog inschrijven voor deze opleiding, ontvangen gewoon het matchingsformulier. Deze dient ook gewoon voor de gestelde deadline ingevuld weer door ons ontvangen te zijn.

 

Enthousiaste studenten, openhartige docenten en een interessante opdracht met mijn werkgroep maakten de matchingsdag voor mij doorslaggevend. Ik heb heel veel zin in deze studie!
Timo Postma
Sinds september 2016 student Pedagogiek
Matching

Matching, zodat je kiest wat bij je past

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past. Daarom is matching een verplicht onderdeel van je inschrijving. Zo kunnen jij en de opleiding nagaan of jullie bij elkaar passen. De matching is overigens niet bindend; uiteindelijk bepaal je zelf of je start met de opleiding.

Woon je in het buitenland of op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius of Sint-Maarten, dan is deelname aan matching niet verplicht. Neem contact met ons op als je toch aan de matching wilt deelnemen.

Matching bij Pedagogische wetenschappen

Je inschrijving start bij Studielink. Daarna doorloop je de volgende stappen:

Matchingsformulier

Binnen twee weken na je inschrijving bij Studielink ontvang je een matchingsformulier. Hierop vul je informatie over je vooropleiding in, maar ook waarom je voor Pedagogische wetenschappen hebt gekozen.

Matchingsdag

De fysieke matchingsdagen zijn geannuleerd. Let op de berichtgeving over een alternatieve invulling van de matching.

Je kunt kiezen voor deelname aan de matching in april of in juni.

  • April 2020 (was 9 april) (om deel te kunnen nemen dient je ingevulde matchingsformulier uiterlijk 26 maart door ons te zijn ontvangen), of;
  • Juni 2020 (was 4 juni) (je matchingsformulier dient dan uiterlijk 15 juni door ons te zijn ontvangen).

Door te matchen in april heb je nog ruim de tijd om een andere opleiding te zoeken in het geval Pedagogische wetenschappen toch niet de juiste keuze blijkt te zijn. Kies dus bij voorkeur voor vroege matching.

Feedback

Op basis van je ervaringen en de feedback die je krijgt tijdens de matching kun je zelf beslissen of je start met de opleiding. Mocht je erachter komen dat de opleiding toch niet bij je past, dan heb je nog voldoende tijd om je op een andere opleiding te oriënteren..

Vragen?

Neem contact met ons op. Algemene informatie over matching vind je op www.uu.nl/matching.