Bachelor Open Dag

Kom kennismaken met Onderwijswetenschappen

Tijdens de Open dagen van de Universiteit Utrecht in maart en november kun je uitgebreid kennismaken met onze bacheloropleiding Onderwijswetenschappen.

Presentaties

Het programma biedt verschillende algemene presentatierondes waarbij je uitleg krijgt over het studieprogramma en de vakken die je krijgt. Ook wordt er ingegaan op je mogelijkheden na je studie. Onze studenten komen ook aan het woord; zij vertellen over hun ervaring met de opleiding.

Verdiepend hoorcollege

Daarnaast is er een verdiepende ronde in de vorm van een hoorcollege. In dit hoorcollege maak je kennis met enkele theorieën die een belangrijke plek innemen in de Onderwijswetenschappen en vertellen we je over uitkomsten van onderwijsonderzoek. Op die manier maak je verder kennis met dit interessante vakgebied.

Informatiemarkt

De informatiemarkt is de plek om al je vragen over Onderwijswetenschappen te stellen aan docenten en studenten van de opleiding. Ook kun je op de markt bijvoorbeeld studiemateriaal en werk van onze studenten inzien.

De volgende Bachelor Open Dagen van de Universiteit Utrecht vinden plaats op 15 en 16 november 2019.

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open dag (bijna) zeker dat Onderwijswetenschappen studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Kom dan een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.