Bachelor Open Dag

Kom kennismaken met Onderwijswetenschappen
De informatiemarkt van Sociale Wetenschappen op de Open dagen van de UU.
Op de informatiemarkt van Sociale Wetenschappen is Onderwijswetenschappen ook vertegenwoordigd. Bij onze stand zijn docenten en studenten aanwezig om je vragen te beantwoorden.

Tijdens de Open dagen van de Universiteit Utrecht in maart en november kun je uitgebreid kennismaken met onze bacheloropleiding Onderwijswetenschappen.

Presentaties

Het programma biedt verschillende presentatierondes waarbij je uitleg krijgt over het studieprogramma en de vakken die je krijgt. Ook wordt er ingegaan op je mogelijkheden na je studie. Onze studenten komen ook aan het woord; zij vertellen over hun ervaring met de opleiding.

Informatiemarkt

Daarnaast kun je op de informatiemarkt je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. Ook kun je op de markt studiemateriaal en werk van onze studenten inzien.

De volgende Bachelor Open Dagen van de Universiteit Utrecht vinden plaats op 16 & 17 november 2018.

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open dag (bijna) zeker dat Onderwijswetenschappen studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Kom dan een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.

De informartiemarkt op de Open dag is altijd druk bezocht. Studenten en docenten beantwoorden er graag je vragen.