Meeloopdagen

Meelopen bij Onderwijswetenschappen
Meld je aan voor een meeloopdag bij Onderwijswetenschappen
Wil jij ook een dagje studeren bij Onderwijswetenschappen? Meld je dan aan.

Heb je belangstelling voor Onderwijswetenschappen? Loop dan een ochtend of middag mee op de universiteit!

Ervaar het zelf

Je maakt kennis met de inhoud van de opleiding en ervaart hoe het is om in Utrecht onderwijswetenschappen te studeren. De meeloopdag begint met een ontvangst met thee en koffie en vervolgens volg je college voor eerstejaarsstudenten. In een workshop hoor je kort wat de opleiding inhoudt en doe je een aantal kleine opdrachten uit verschillende vakken. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en studenten.

Voor wie?

Voor scholieren in 4, 5 en 6 vwo met interesse in Onderwijswetenschappen.

Wanneer?

  • Maandag 29 april 2019
Scholierendag
Scholierendag
De scholierendag wordt georganiseerd door faculteitsvereniging SGS. Tijdens deze dag krijg je uitleg over de verschillen tussen de bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen.

Voor als je nog twijfelt

Ben je naar de open dag geweest maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld Pedagogische wetenschappen of Onderwijswetenschappen? Of wil je meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen deze opleidingen? Meld je dan aan voor de scholierendag.

Op de scholierendag maak je kennis met de zeven bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen. De dag wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van de faculteitsvereniging¬†SGS en kost ‚ā¨3, dit is inclusief lunch en borrel.

Wanneer?

Woensdag 27 maart 2019