Bachelors

Meelopen bij Onderwijswetenschappen
Meld je aan voor een meeloopdag bij Onderwijswetenschappen
Wil jij ook een dagje studeren bij Onderwijswetenschappen? Meld je dan aan.

Heb je belangstelling voor Onderwijswetenschappen? Loop dan een ochtend of middag mee op de universiteit!

Ervaar het zelf

Je maakt kennis met de inhoud van de opleiding en ervaart hoe het is om in Utrecht onderwijswetenschappen te studeren. De meeloopdag begint met een ontvangst met thee en koffie en vervolgens volg je college voor eerstejaarsstudenten. In een workshop hoor je kort wat de opleiding inhoudt en doe je een aantal kleine opdrachten uit verschillende vakken. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en studenten.

Voor wie?

Voor scholieren in 4, 5 en 6 vwo met interesse in Onderwijswetenschappen.

Wanneer?

  • Maandag 24 april 2017 (vol)

De volgende meeloopdagen worden in het najaar van 2017 georganiseerd. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens achter.

Scholierendag
Scholierendag
De scholierendag wordt georganiseerd door studievereniging SGS. Tijdens deze dag krijg je uitleg over de verschillen tussen de bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen.

Voor als je nog twijfelt

Ben je naar de open dag geweest maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld Pedagogische wetenschappen of Onderwijswetenschappen? Of wil je meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen deze opleidingen? Meld je dan aan voor de scholierendag.

Op de scholierendag maak je kennis met de zeven bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen. De dag wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van de facultaire studievereniging SGS en kost €3, dit is inclusief lunch en borrel.

Wanneer?

December en maart van elk collegejaar. De volgende scholierendag is in december 2017, een precieze datum volgt nog.

Feedback