Meeloopdagen

Meelopen bij Onderwijswetenschappen

Heb je belangstelling voor Onderwijswetenschappen? Loop dan een ochtend of middag mee op de universiteit!

Ervaar het zelf

Je maakt kennis met de inhoud van de opleiding en ervaart hoe het is om in Utrecht onderwijswetenschappen te studeren. De meeloopdag begint met een ontvangst met thee en koffie en vervolgens volg je college voor eerstejaarsstudenten. In een workshop hoor je kort wat de opleiding inhoudt en doe je een aantal kleine opdrachten uit verschillende vakken. Er is volop gelegenheid om vragen te stellen aan docenten en studenten.

Voor wie?

Voor scholieren in 4, 5 en 6 vwo met interesse in Onderwijswetenschappen.

Wanneer?

In het najaar van 2019 worden weer nieuwe meeloopdagen georganiseerd. Wil je op de hoogte worden gehouden? Laat dan je gegevens achter.

Extra mogelijkheid: individuele meeloopdag

Past de bovenstaande datum niet in je agenda of wil je liever een dag individueel meelopen? Dat kan. Stuur een mail naar meeloopdagoww@uu.nl en vertel ons dat je graag op een ander moment een individuele meeloopdag wil. We brengen je dan in contact met een eerste of tweedejaars student Onderwijswetenschappen en die stemt dan met jou af wanneer je een dag naar Utrecht Science Park komt om mee te lopen.

Scholierendag

Voor als je nog twijfelt

Ben je naar de open dag geweest maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld Pedagogische wetenschappen of Onderwijswetenschappen? Of wil je meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen deze opleidingen? Meld je dan aan voor de scholierendag.

Op de scholierendag maak je kennis met de zeven bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen. De dag wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van de faculteitsvereniging SGS en kost €3, dit is inclusief lunch en borrel.

Wanneer?

Woensdag 4 december 2019