Matching

Matching

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat je een studie kiest die bij je past. Daarom maakt een matchingstraject deel uit van de inschrijvingsprocedure voor Natuur- en sterrenkunde. Nadat je je hebt aangemeld in Studielink neem je hieraan verplicht deel. Het matchingstraject bestaat uit het invullen van een matchingsformulier* en het deelnemen aan een matchingsdag. Woon je in het buitenland of op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius of Sint-Maarten, dan is deelname aan matching niet verplicht. Neem contact met ons op als je toch aan de matching wilt deelnemen.

Matchingsdagen bij Natuur- en sterrenkunde

De matchingsdagen van Natuur- en sterrenkunde vinden plaats op:

  • Donderdag 16 april 2020
  • Donderdag 11 juni 2020

Ongeveer twee weken voor de matchingsactiviteit ontvang je een uitnodiging per e-mail (houd je mail- en spambox dus goed in de gaten).

Huiswerkopdracht

Samen met je uitnodiging ontvang je een persoonlijk programma en een huiswerkopdracht. De huiswerkopdracht moet je voorafgaand aan de matchingsdag maken en meenemen. Op de dag zelf volg je onderwijs dat representatief is voor de studie. Je krijgt zo een goede indruk en je kunt dan nagaan of deze studie inderdaad bij jou past.

Vragen?

Als je vragen over het matchingstraject bij Natuur-en sterrenkunde hebt, kun je contact met ons opnemen. Mail naar matching.beta@uu.nl of bel ons: 030 253 5888 (ma t/m vrij tussen 09:00-17:00).

*Als je je voor meerdere opleidingen met matching hebt aangemeld, krijg je per opleiding een bericht met het verzoek om een matchingsformulier in te vullen. LET OP: je vult een formulier in per opleiding!