Ervaar de opleiding

Lijkt Natuur- en sterrenkunde je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten Ć©n oud-studenten met de opleiding. 

Brandende vragen: Natuur- en Sterrenkunde

Bachelor Open Dag

Bekijk de aftermovie (vlogstijl) van de Bachelor Open Dagen.

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour. 
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Meeloopdag

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een practicum en staat studentvoorlichter Iris Ponsteen voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.
Ook kun je bij vragen over deze studie terecht bij studieadviseur Geert-Jan Roelofs.

Het is ook mogelijk om een meeloopdag te volgen van de dubbele bachelor Natuur- en sterrenkunde met Wiskunde of Natuur- en sterrenkunde met Scheikunde.

Wanneer

Data van de eerstvolgende meeloopdagen:

Natuur- en sterrenkunde  Dubbele bachelor
Natuur- en Wiskunde 
Dubbele bachelor
Natuur- en Scheikunde 
  • 23 april 2024
  • 25 april 2024
  •  najaar 2024

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Aanmelden Natuur- en sterrenkunde
Aanmelden Natuur- en Wiskunde
Aanmelden Natuur- en Scheikunde

Meer informatie

Neem contact op met de coƶrdinator van de meeloopdagen Iris Ponsteen.

Ervaringen