Ervaar de opleiding

Lijkt de dubbele bachelor Natuur- en Scheikunde je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen met de opleiding. 

Bachelor open dag

Bekijk de aftermovie (vlogstijl) van de Bachelor Open Dagen.

Wil je meer weten over dit dubbele bachelor programma? Meld je dan aan voor de voorlichtingsronde van deze dubbele bachelor. Dat kan zowel via het Open Dag programma van de bachelor Natuur- en sterrenkunde als de bachelor Scheikunde. Ook kun je de onderwijslocaties van beide opleidingen bezoeken om sfeer te proeven, een kijkje te nemen bij de informatiemarkt en studenten en docenten te spreken. 

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Meeloopdag

Voor de dubbele bachelor Natuur- en Scheikunde is er een speciale meeloopdag ontwikkeld. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat beide opleidingen gecombineerd te bieden hebben. Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of werkcollege, een (computer)practicum onder begeleiding van studentvoorlichter Tim Meijer en/of Iris Ponsteen. Ook kun je bij vragen over deze dubbele bachelor terecht bij Unibuddy Joran en de studieadviseurs.

Wanneer

Datum van de eerstvolgende meeloopdag is:

  • volgt in najaar 2024

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht.

Aanmelden

Meer informatie 

Neem contact op met de co√∂rdinator meeloopdagen.

Ervaringen