Ervaar de opleiding

Lijkt de dubbele bachelor Natuur- en Scheikunde je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen met de opleiding. 

Bachelor open dag

Wil je meer weten over dit dubbele bachelor programma? Meld je dan aan voor de voorlichtingsronde van deze dubbele bachelor. Dat kan zowel via het Open Dag programma van de bachelor Natuur- en sterrenkunde als de bachelor Scheikunde. Ook kun je de onderwijslocaties van beide opleidingen bezoeken om sfeer te proeven, een kijkje te nemen bij de informatiemarkt en studenten en docenten te spreken. 

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) en/of zaterdag 11 maart (op locatie). Lees meer over de Bachelor Open Dagen in maart

motionmailapp.com

Herinner mij

De (verplichte) inschrijving voor de Bachelor Open Dagen opent 2,5 week van tevoren. Klik op de onderstaande knoop en we informeren je zodra je je kunt aanmelden:

Herinner mij

Meeloopdag

Voor de dubbele bachelor Natuur- en Scheikunde is er een speciale meeloopdag ontwikkeld. Op deze manier krijg je een goed beeld van wat beide opleidingen gecombineerd te bieden hebben. Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of werkcollege, een (computer)practicum onder begeleiding van studentvoorlichter Tim Meijer en/of Iris van Dijk. Ook kun je bij vragen over deze dubbele bachelor terecht bij Unibuddy Ayla Dekker en de studieadviseurs.

De meeloopdagen vinden plaats op:

  • 12 december 2022
  • 3 april 2023

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht.

Aanmelden

Ervaringen