Ervaar de opleiding

Lijkt Informatiekunde je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten met de opleiding.

Bachelor Open Dag

Open dag Informatiekunde

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Let op: Informatiekunde neemt enkel deel aan de Open Dag op locatie op zaterdag! 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour.
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven.
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) en/of zaterdag 11 maart (op locatie). Lees meer over de Bachelor Open Dagen in maart

motionmailapp.com

Herinner mij

De (verplichte) inschrijving voor de Bachelor Open Dagen opent 2,5 week van tevoren. Klik op de onderstaande knoop en we informeren je zodra je je kunt aanmelden:

Herinner mij

Meeloopdag

Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed kunt oriënteren, hebben we een (online) meeloopdag ontwikkeld. Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een (computer)practicum en staan studentvoorlichter/ Unibuddy Laura Bröring en studieadviseur Pien van Leengoed voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Wanneer

De data voor de eerstvolgende meeloopdagen zijn:

InformatiekundeDubbele bachelor Informatica / Informatiekunde
  • woensdag 22 februari 
  • woensdag 15 maart 
  • woensdag 22 maart
  • maandag 27 maart

Aanmelden

Je kunt je tot één week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Aanmelden Informatiekunde
Aanmelden Informatica en Informatiekunde

Meer informatie 

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen

Ervaringen

Luister onze podcast

Vind je de IT-sector interessant maar weet je niet welke studie het beste bij jou past? Dat is niet raar, want deze sector is ook enorm breed. Om jou goed te helpen bij het maken van een keuze, bespreken de studenten Joris, Teun, Tieke en Victor een aantal thema’s binnen het IT-vakgebied. Ook vertellen ze welk aspect van IT je oppakt met welke studie.

YouTube
Soundcloud
Spotify
Google Podcast
Apple Podcast