Meeloopdagen

Vanwege het coronavirus zullen afhankelijk van de dan geldende maatregelen meeloopdagen soms op locatie dan wel online (via MS Teams) plaatsvinden. Het programma voor beide versies van de meeloopdag is in grote lijnen hetzelfde. 

Tijdens de meeloopdagen bij de bacheloropleiding Informatica en de richting Gametechnologie volg je een hoorcollege en een practicum. Je krijgt daarnaast uitgebreid de kans om te praten met studenten en docenten, zodat je een goed beeld krijgt van de opleiding. Ben je geïnteresseerd in de dubbele bachelor Informatica en Informatiekunde? Schrijf je dan in voor deze meeloopdag.

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers die (bij voorkeur) een Bachelor Open Dag hebben bezocht en die serieus overwegen Informatica in Utrecht te gaan studeren.

Hoe en wanneer (online) meeloopdagen?

Omdat we het belangrijk vinden dat jij je goed kunt oriënteren, hebben we een meeloopdag ontwikkeld. Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een (computer)practicum en studentvoorlichter Tieke Stellingwerf en/of Timo Dijkstra staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Data van de eerstvolgende meeloopdagen:

Informatica Informatica en Informatiekunde
  • nieuwe data volgen
  • nieuwe data volgen

 

Je kunt je tot één week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht.

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Tieke Stellingwerf.

U-talent Masterclasses

Zit je in de bovenbouw van het vwo en ben je op zoek naar extra verdieping? Dan kun je (online) masterclasses volgen bij de Universiteit Utrecht. Masterclasses bestaan uit een mengeling van praktisch werk, colleges en/of excursies, waarbij:

  • Je 1 of 2 dagen diep op een bepaald onderwerp in gaat; 
  • Je scholieren (online) ontmoet met dezelfde interesse; 
  • Je de universiteit ontdekt; 
  • Masterclasses kunnen helpen bij je studiekeuze of profielwerkstuk.
Masterclass Programmeer een hit!

In deze videoregistratie zie je hoe middelbare scholieren aan de hand van muziek, animaties en video leren programmeren.