Ervaar de opleiding

Lijkt Informatica je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten met de opleiding.

Bachelor Open Dag

Open dag Informatica

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Let op: Informatica neemt enkel deel aan de Open Dag op locatie op zaterdag! 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour. 
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft. 

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 17 november en/of zaterdag 18 november. Lees meer over de Bachelor Open Dagen in november.

motionmailapp.com

Herinner mij

Klik op de onderstaande button om een e-mail te ontvangen zodra je je kunt aanmelden voor de Bachelor Open Dagen.

Herinner mij

Meeloopdag

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een (computer)practicum en studentvoorlichter Jorik Roebroek staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. 

Wanneer

Data van de eerstvolgende meeloopdagen: 

InformaticaDubbele bachelor Informatica en Informatiekunde
  • nieuwe data volgen in het najaar
  • nieuwe data volgen in het najaar

Aanmelden

Je kunt je tot één week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Aanmelden Informatica
Aanmelden Informatica en Informatiekunde

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Jorik Roebroek.

Ervaringen

Luister onze podcast

Vind je de IT-sector interessant maar weet je niet welke studie het beste bij jou past? Dat is niet raar, want deze sector is ook enorm breed. Om jou goed te helpen bij het maken van een keuze, bespreken de studenten Joris, Teun, Tieke en Victor een aantal thema’s binnen het IT-vakgebied. Ook vertellen ze welk aspect van IT je oppakt met welke studie.

YouTube
Soundcloud
Spotify
Google Podcast
Apple Podcast