Ervaar de opleiding

Lijkt de dubbele bachelor Informatica en Wiskunde je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of lees meer over meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen met de opleiding. 

Bachelor Open Dag

Bekijk de aftermovie (vlogstijl) van de Bachelor Open Dagen.

Wil je meer weten over dit dubbele bachelor programma? Meld je dan aan voor de voorlichtingsronde van deze dubbele bachelor. Dat kan zowel via het Open Dag programma van de bachelor Informatica als de bachelor Wiskunde. Ook kun je de onderwijslocaties van beide opleidingen bezoeken om sfeer te proeven, een kijkje te nemen bij de informatiemarkt en studenten en docenten te spreken. 

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Meeloopdag

Er worden geen aparte meeloopdagen georganiseerd voor deze dubbele bachelor. Wel is het mogelijk om een Meeloopdag te volgen bij Informatica en Wiskunde. Op deze manier krijg je toch een goed beeld van wat beide opleidingen hebben te bieden, ook als je ze straks combineert. 

Ervaringen