Bachelor Open Dagen

motionmailapp.com

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 18 november (online) en/of zaterdag 19 november (op locatie). Of je nu in 4 vwo zit, in het buitenland woont of twijfelt tussen het hbo en de universiteit: de Bachelor Open Dagen helpen je verder.

Herinner mij

De (verplichte) inschrijving voor de Bachelor Open Dagen opent 2,5 week van tevoren. Klik op onderstaande knop en we informeren je zodra je je kunt aanmelden:

Vul het formulier in

Zodra de inschrijving opent, wordt ook het definitieve programma bekend gemaakt.

Programma

De Bachelor Open Dag op vrijdag 18 november is volledig online en kun je vanaf je telefoon of laptop bijwonen. Deelnemende bacheloropleidingen organiseren (live) webinars en je kunt chatten met docenten, studenten en studieadviseurs. Let op: niet alle bacheloropleidingen doen mee aan de online dag.

De Bachelor Open Dag op zaterdag 19 november vindt plaats op locatie (op Utrecht Science Park, in de binnenstad en op de International Campus). De activiteiten zijn vooral gericht op beleven en ontmoeten. Zo vind je er proefcolleges, rondleidingen en informatiemarkten met stands van opleidingen en (studie-, sport- en studenten)verenigingen. Als je al wat verder bent in je keuzeproces, dan mag je dit niet missen!

3 tips om het beste uit je bezoek te halen

Tip 1: bereid je voor

Vanaf 2,5 week voor de start van de Bachelor Open Dagen zijn er video’s te bekijken met de belangrijkste informatie over de bacheloropleidingen. Deze zijn te vinden op een besloten videoplatform, tot maximaal één week na de Bachelor Open Dagen.

We vragen je om voorafgaand aan je open dag-bezoek de video’s en/of websites van de opleidingen van jouw interesse te bekijken.

Tip 2: informeer je ouder/verzorger/begeleider

Natuurlijk zouden we graag iedereen willen verwelkomen tijdens de Bachelor Open Dagen, maar helaas zijn er beperkt plekken beschikbaar. We gunnen zoveel mogelijk studiekiezers een geslaagde open dag, daarom is het voor ouders/verzorgers niet altijd mogelijk om deel te nemen aan de geplande activiteiten op locatie.

Tip 3: kom met het OV

De Universiteit Utrecht vindt duurzaamheid belangrijk, vandaar dat wij bezoekers van de Bachelor Open Dag aanraden om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Een auto parkeren is vaak erg duur en het kan lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Bonus-tip: huur een OV-fiets! Dat is een leuke manier om de stad en de campus te leren kennen.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl

Tel: (030) 253 2670 - (ma t/m vrij 10.00-12.00 & 14.00-15.00)

WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!) 

Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct