Meeloopdagen

Helaas kun je je dit studiejaar niet meer aanmelden voor een meeloopdag. Mocht je via een vriend, ouder, broer, zus, kennis of iemand anders zelf iemand weten die Geneeskunde studeert, probeer dan met diegene mee te lopen.


Let op: je kunt je alleen aanmelden voor onze meeloopdagen als je in 6 vwo zit (of je diploma reeds hebt behaald) en je de opleiding Geneeskunde al tijdens een open dag in Utrecht hebt bezocht.

Als je het leuk vindt om een keer een dagje met een (eerste- of tweedejaars) geneeskundestudent mee naar college te gaan dan kan dat. Er worden geen officiële meeloopdagen georganiseerd, maar je kunt je wel aanmelden om in contact te komen met een student. Vervolgens maak je zelf met die student een afspraak voor je meeloopdag.

Je komt alleen in aanmerking voor een meeloopdag als je al een open dag van Geneeskunde in Utrecht hebt bezocht en als je in het laatste jaar van de middelbare school zit of deze reeds hebt afgerond.

Let op: het is is niet toegestaan om foto’s, films of audio-opnames te maken van docenten, studenten of patiënten binnen of buiten de collegezalen.