Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een eerste indruk te krijgen van de bacheloropleiding Geneeskunde. We organiseren open dagen en meeloopdagen. Lees ook de ervaringen van studenten die de opleiding al volgen. 

Kom naar de Open Dag

Open dag Biologie

Wil je ontdekken of de bacheloropleiding Geneeskunde bij je past? Bezoek onze Open Dag op zaterdag 9 maart (op locatie).

Informatie over de Open Dagen

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen zijn op:

  • Woensdag 16 oktober (online)*
  • Vrijdag 15 november (op locatie)*
  • Zaterdag 16 november (op locatie)

*Deelname van deze opleiding is nog niet bevestigd voor deze datum.

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE VOOR 16 OKTOBER (ONLINE)
HOUD MIJ OP DE HOOGTE VOOR 15 + 16 NOVEMBER

Een dag meelopen

Per 1 december zijn de aanmeldingen voor de meeloopdagen 2023-2024 gesloten. We zullen ons best doen om iedereen die zich vóór die tijd heeft aangemeld, te koppelen aan een student.

De aanmeldingen voor de meeloopdagen van 2024-2025 zullen aan het begin van het nieuwe collegejaar geopend worden. Als de aanmeldingen geopend zijn, zal op deze site komen te staan hoe je je kunt aanmelden. De meeloopdagen vinden niet plaats op vaste data.

Bij vragen kan je mailen naar: gnk-meeloopdag@umcutrecht.nl.


Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen (oud)studenten weten natuurlijk als geen ander waarom de bacheloropleiding Geneeskunde een goede keuze is. Lees waarom Silvester en Moska voor Geneeskunde gekozen hebben.

Ik wilde graag naar Utrecht, omdat we hier in het derde jaar al coschappen lopen, we gaan hier snel de praktijk in.


Maak alvast kennis

Studieverenigingen

Maak alvast kennis met de studievereniging van Geneeskunde MSFU “Sams”. Via de studievereniging kun je bijvoorbeeld je boeken goedkoper krijgen. De vereniging organiseert allerlei activiteiten, zoals excursies, workshops en een medisch congres.

De studievereniging IFMSA is internationaal actief. Zij dragen bij aan projecten, professionele ontwikkeling van vrijwilligers en hebben een nauwe samenwerking met sociale partners in de regio en het UMC Utrecht.

Studentbetrokkenheid

Studenten zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van onze opleiding. Ook jij kunt bijdragen aan de opleiding via verschillende commissies en vertegenwoordigingen.