Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een eerste indruk te krijgen van de bacheloropleiding Geneeskunde. We organiseren open dagen en meeloopdagen. Lees ook de ervaringen van studenten die de opleiding al volgen. 

Kom naar de Open Dag

Open dag Biologie

Wil je ontdekken of de bacheloropleiding Geneeskunde bij je past? Bezoek onze Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) of zaterdag 11 maart (op locatie).

Informatie over de Open Dagen

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 17 november en/of zaterdag 18 november. Lees meer over de Bachelor Open Dagen in november.

motionmailapp.com

Herinner mij

Klik op de onderstaande button om een e-mail te ontvangen zodra je je kunt aanmelden voor de Bachelor Open Dagen.

Herinner mij

Een dag meelopen

De aanmeldingen voor de meeloopdagen van 2022-2023 zijn gesloten. De aanmeldingen voor de meeloopdagen van 2023-2024 zullen aan het begin van het nieuwe collegejaar geopend worden. Als de aanmeldingen geopend zijn, zal op deze site komen te staan hoe je je kunt aanmelden. De meeloopdagen vinden niet plaats op vaste data.


Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen (oud)studenten weten natuurlijk als geen ander waarom de bacheloropleiding Geneeskunde een goede keuze is. Lees waarom Silvester en Moska voor Geneeskunde gekozen hebben.

Ik wilde graag naar Utrecht, omdat we hier in het derde jaar al coschappen lopen, we gaan hier snel de praktijk in.

Maak alvast kennis

Studieverenigingen

Maak alvast kennis met de studievereniging van Geneeskunde MSFU “Sams”. Via de studievereniging kun je bijvoorbeeld je boeken goedkoper krijgen. De vereniging organiseert allerlei activiteiten, zoals excursies, workshops en een medisch congres.

De studievereniging IFMSA is internationaal actief. Zij dragen bij aan projecten, professionele ontwikkeling van vrijwilligers en hebben een nauwe samenwerking met sociale partners in de regio en het UMC Utrecht.

Studentbetrokkenheid

Studenten zijn onmisbaar voor de ontwikkeling van onze opleiding. Ook jij kunt bijdragen aan de opleiding via verschillende commissies en vertegenwoordigingen.