Meeloopdagen

Tijdens een meeloopdag los je samen met andere deelnemers en een docent een farmaceutisch probleem op. Dit soort problemen wordt ook aan eerstejaars farmaciestudenten voorgelegd. Op deze manier ervaar je hoe het is om zelf actief met de studiestof aan de slag te gaan.

Daarnaast krijg je informatie over de studie en bezoek je de studievereniging van Farmacie. Als het rooster van de huidige studenten het toelaat breng je ook een bezoek aan een echt college, practicum of werkcollege. Na deze dag heb je een idee hoe het is om Farmacie te studeren. Wellicht kun je dan makkelijker bepalen of de studie Farmacie een goede keuze is.

Voor wie?

Meeloopdagen bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers die een Bachelor Open Dag hebben bezocht en die serieus overwegen Farmacie in Utrecht te gaan studeren.

Wanneer?

De eerstvolgende meeloopdagen worden uiterlijk in oktober 2019 bekend gemaakt.

Algemene informatie

Het aantal plaatsen is beperkt. Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdagen aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht.

Voorwaarden

Meeloopdagen bij Farmacie zijn altijd zeer druk bezocht, soms moeten we zelfs mensen afwijzen. Je moet daarom aan een aantal voorwaarden voldoen om je hiervoor aan te kunnen melden. De voorwaarden zijn:

  • Je zit in 5 of 6 vwo
  • Je hebt de opleiding Farmacie al tijdens een Bachelor Open Dag van de Universiteit Utrecht (UU) bezocht
  • Je bent gemotiveerd

Voldoe je aan deze voorwaarden? 

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Naoual Talhi

U-talent Masterclasses

Zit je in de bovenbouw van het vwo en ben je op zoek naar extra verdieping? Dan kun je masterclasses volgen bij de Universiteit Utrecht. Masterclasses bestaan uit een mengeling van praktisch werk, colleges en/of excursies, waarbij:

  • Je 1 of 2 dagen diep op een bepaald onderwerp in gaat; 
  • Je scholieren ontmoet met dezelfde interesse; 
  • Je de universiteit ontdekt; 
  • Masterclasses kunnen helpen bij je studiekeuze of profielwerkstuk.