Ervaar de opleiding

Lijkt Farmacie je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten met de opleiding. 

Bachelor Open Dag

Open dag Farmacie

Meld je aan voor presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs. 

Let op: Farmacie neemt enkel deel aan de Open Dag op locatie op zaterdag! 

Voorlichtingsaanbod

  • Voorlichtingen van bacheloropleidingen: algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour. 
  • Informatiemarkt waar je persoonlijk contact hebt met studenten, docenten en studieadviseurs: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven. 
  • Veel extra activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft. 

Volgende Bachelor Open Dagen

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) en/of zaterdag 11 maart (op locatie). Lees meer over de Bachelor Open Dagen in maart

motionmailapp.com

Herinner mij

De (verplichte) inschrijving voor de Bachelor Open Dagen opent 2,5 week van tevoren. Klik op de onderstaande knoop en we informeren je zodra je je kunt aanmelden:

Herinner mij

Meeloopdag

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een practicum en studentvoorlichter en Unibuddy Naoual Talhi staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Ook kun je bij vragen over deze studie terecht bij de studieadviseurs

Wanneer

De eerstvolgende meeloopdagen vinden plaats op:

  • Dinsdag 13 december VOL
  • Donderdag 22 december VOL

Aanmelden  

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdagen aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Aanmelden

Meer informatie 

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Naoual Talhi.

Ervaringen