Ervaar de opleiding

Lijkt de dubbele bachelor Economics and Mathematics (Economath) je een interessante opleiding en wil je meer weten? Op deze pagina vind je informatie over de manieren waarop je ons beter kunt leren kennen. Bezoek onze Bachelor Open Dag of loop een dagje mee tijdens een van onze meeloopdagen. Ook vind je op deze pagina de ervaringen van studenten én oud-studenten met de opleiding. 

Bachelor Open Dag

Bekijk de aftermovie (vlogstijl) van de Bachelor Open Dagen.

Wil je meer weten over dit unieke dubbele bachelor programma? Meld je dan aan voor de voorlichtingsronde van deze dubbele bachelor. Dat kan zowel via het Open Dagen programma van de bachelor Wiskunde als de bachelor Economics and Business Economics. Ook kun je de onderwijslocaties van beide opleidingen bezoeken om sfeer te proeven, een kijkje nemen bij de informatiemarkt en studenten en docenten te spreken.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Meeloopdag

Students walking in the hallway

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of werkcollege onder begeleiding van studentvoorlichter Raoul Buist. Ook kun je bij vragen over deze dubbele bachelor terecht bij Unibuddy Angela of Inge en de studieadviseurs

Wanneer

Datum van de eerstvolgende meeloopdag is:

  • 26 april

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht.

Aanmelden Economics and Mathematics

Meer informatie 

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen.