Meeloopdagen

Update september 2020: onze meeloopdagen kunnen voorlopig nog niet live georganiseerd worden. Wel kun je je hieronder aanmelden voor een online meeloopdag. Je volgt dan een aangepast online programma.

Zodra het weer mogelijk is, bieden we weer onze reguliere meeloopdagen op locatie aan. Je loopt dan een dagdeel mee om een beter beeld van de opleiding te krijgen. Je bent te gast bij de opleiding, volgt een hoorcollege, krijgt daarna met andere studiekiezers een werkcollege en tussendoor is er de kans om te praten met studenten en de studieadviseur om te kijken of de studie bij jou past.

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 6-VWO'ers die een open dag hebben bezocht en die serieus overwegen Economics and Business Economics in Utrecht te gaan studeren. 

Aanmelden

Je kunt je hier (ovb) aanmelden voor de meeloopdagen in het komende Academische jaar 2020/2021. Defintieve data voor de meeloopdagen, worden te zijner tijd bekend gemaakt. Als je nog informatie over de opleiding zoekt en je vragen over de opleiding wil stellen, dan verwijzen we je naar het online webinar Economics and Business Economics of mail naar meeloopdagen.use@uu.nl.

 

U-TALENT MASTERCLASSES

Zit je in de bovenbouw van het vwo en ben je op zoek naar extra verdieping? Dan kun je masterclasses volgen bij de Universiteit Utrecht. Masterclasses bestaan uit een mengeling van praktisch werk, colleges en/of excursies, waarbij:

  • Je 1 of 2 dagen diep op een bepaald onderwerp in gaat; 
  • Je scholieren ontmoet met dezelfde interesse; 
  • Je de universiteit ontdekt; 
  • Masterclasses kunnen helpen bij je studiekeuze of profielwerkstuk.