Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een eerste indruk te krijgen van de opleiding Economics and Business Economics. Je kan een open dag bezoeken of je opgeven voor een meeloopdag. Daarnaast kan je ook de ervaringen van studenten bekijken die zelf de opleiding volgen.

Kom naar de open dag

Tijdens de Open Dagen in maart en november kun je uitgebreid kennismaken met Economics and Business Economics. Zo zijn er diverse voorlichtingsrondes en een informatiemarkt.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn:

  • woensdag 1 november (online)
  • zaterdag 18 november (op locatie)
Houd mij op de hoogte

Kom een dag meelopen

Studenten zitten in collegezaal.

Weet je na de Open Dag (bijna) zeker dat Economics and Business Economics in Utrecht iets voor jou is? Geef je dan op voor een meeloopdag. Tijdens deze dag krijg je meer informatie over de opleiding, volg je met andere studiekiezers een werkcollege en tussendoor is er de kans om te praten met studenten en de studieadviseur om te kijken of de studie bij jou past.

Voor wie?

Je kunt je aanmelden voor de meeloopdag als je in 5 of 6 vwo zit. Heb je vragen? Mail dan naar meeloopdagen.use@uu.nl

Locatie

Internationale Campus Utrecht
Kriekenpitplein 21-22, 3584 EC Utrecht

Meld je aan voor een meeloopdag

Studievereniging ECU '92

ECU’92 is de studievereniging van U.S.E. Een studievereniging is verbonden aan de opleiding. Daar ontmoet je mensen met dezelfde studieachtergrond. Ze organiseren allerlei activiteiten, van studiegerichte activiteiten zoals symposia, bedrijfsbezoeken en bedrijvendagen tot ontspannende activiteiten, zoals spelletjes en feesten. Daarnaast verzorgt ECU’92 de verkoop van studieboeken en krijgen leden korting.


Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen studenten weten natuurlijk als geen ander waarom Economics and Business Economics een goede keuze is. Hieronder lees je waarom zij voor Economics and Business Economics hebben gekozen en wat de studie zo uniek maakt. 

Ik vind de keuzevrijheid bij U.S.E. erg fijn. Zo kan je je eigen studieprogramma naar je eigen wensen invullen.

Student Hugo