Ervaar de opleiding

Maak kennis met Diergeneeskunde! Alle informatie voor een goede studiekeuze vind je voor de bacheloropleiding Diergeneeskunde online. Bekijk de video's, bezoek de webinars en en stel je vragen aan studenten en studieadviseurs. 

studenten achter de chat bij de online open dag Diergeneeskunde

Online open dag - woensdag 1 november 2023

De Bachelor Open Dag Diergeneeskunde is op woensdag 1 november en is volledig online en toegankelijk voor iedereen. Je kunt deelnemen vanaf je telefoon, tablet of laptop. We organiseren webinars, een digitale rondleiding en je kunt live chatten met studenten en studieadviseurs. 

Sfeer proeven op locatie - zaterdag 18 november 2023*

Op zaterdag 18 november kun je een kijkje komen nemen in het Androclusgebouw (hier zul je tijdens de bachelor de meeste lessen volgen) tijdens de self-guided tour. Deze tour begint in de hoorcollegezaal waar studenten je meenemen in een dag in het studentenleven. Vervolgens kun je zelf langs een aantal plekken lopen voor meer informatie. Tevens kun je op de informatiemarkt de studieboeken bekijken en aan studenten vragen hoe zij de studie Diergeneeskunde ervaren. Er zijn op locatie geen voorlichtingsrondes. Voor meer informatie over de opleiding raden wij je aan de voorlichtingsrondes te volgen op de online open dag op 1 november. 

* Let op: de open dag op locatie is bedoeld voor scholieren die momenteel in 6 vwo zitten of de middelbare school al hebben afgerond. Er is deze dag een beperkte capaciteit. De online open dag is toegankelijk voor iedereen en heeft geen maximaal bezoekersaantal. 

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dag waar je kunt kennismaken met deze opleiding is op zaterdag 9 maart (op locatie).

Ongeveer drie weken van tevoren maken we het programma bekend. Laat je e-mailadres achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Herinner mij

Dit is wat onze studenten zeggen

Meer weten?

Bij de faculteit Diergeneeskunde is het niet mogelijk een dagje mee te lopen met een student. Maar misschien kun je wel eens gaan praten met iemand die Diergeneeskunde heeft gestudeerd of een dag meelopen met een dierenarts bij jou in de buurt.