Ervaar de opleiding

Benieuwd hoe de bacheloropleiding Diergeneeskunde in elkaar zit en of het iets voor jou is? Bekijk onze opleidingsvideo en neem op de open dag een kijkje in het Androclusgebouw. 

Opleidingsvideo

Bekijk de opleidingsvideo's nadat je je hebt aangemeld

Ongeveer drie weken voordat de open dag plaatsvindt kun je je aanmelden. Na je aanmelding krijg je toegang tot onze opleidingsvideo waarin onderwijsdirecteur Jooske Ijzer en student Suus Wiersma je vertellen hoe de opleiding is opgebouwd en wat je allemaal gaat leren.

Bezoek het Androclusgebouw

Neem een kijkje in het studielandschap

Op zaterdag 9 maart kun je aanvullend komen luisteren naar een studentenpresentatie over de studie Diergeneeskunde en een kijkje nemen in het Androclusgebouw. Er zijn studenten aanwezig die je meer kunnen vertellen over de onderwijsvormen in de bachelor, je kunt studieboeken bekijken en terecht met al je vragen.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dag waar je kunt kennismaken met deze opleiding is op zaterdag 9 maart (op locatie).

Meld je aan

Dit is wat onze studenten zeggen

Meer weten?

Bij de faculteit Diergeneeskunde is het niet mogelijk een dagje mee te lopen met een student. Maar misschien kun je wel eens gaan praten met iemand die Diergeneeskunde heeft gestudeerd of een dag meelopen met een dierenarts bij jou in de buurt.