Matching

Door de goede sfeer tijdens de matching en de zeer aardige docenten voelde ik me gelijk thuis bij Culturele antropologie.
Deelneemster matching bij Culturele antropologie
Matching

Matching, zodat je kiest wat bij je past

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat je een studie kiest die goed bij je past. Daarom is matching een verplicht onderdeel van je inschrijving. Zo kunnen jij en de opleiding nagaan of jullie bij elkaar passen. De matching is overigens niet bindend; uiteindelijk bepaal je zelf of je start met de opleiding.

Woon je in het buitenland of op Aruba, Bonaire, Curaçao, Saba, Sint-Eustatius of Sint-Maarten, dan is deelname aan matching niet verplicht. Neem contact met ons op als je toch aan de matching wilt deelnemen.

 

Matching bij Culturele antropologie

Je inschrijving start bij Studielink. Daarna doorloop je de volgende stappen:

Matchingsformulier

Binnen twee weken na je inschrijving bij Studielink ontvang je een matchingsformulier. Hierop vul je informatie over je vooropleiding in, maar ook waarom je voor Culturele antropologie hebt gekozen.

Matchingsdag

De volgende verplichte stap is deelname aan één van onze matchingsdagen. Tijdens een matchingsdag doorloop je het hele proces van studeren: je volgt een college, neemt deel aan een werkgroep, bestudeert literatuur en maakt een opdracht. Ook maak je kennis met studenten, docenten en de studievereniging.

Je kunt kiezen voor deelname aan de matchingsdag op:

  • Dinsdag 7 april 2020 (om deel te kunnen nemen dient je ingevulde matchingsformulier uiterlijk 24 maart door ons te zijn ontvangen), of;
  • Dinsdag 2 juni 2020 (je matchingsformulier dient dan uiterlijk 15 mei door ons te zijn ontvangen).

Door te matchen in april heb je nog ruim de tijd om een andere opleiding te zoeken in het geval Culturele antropologie toch niet de juiste keuze blijkt te zijn. Kies dus bij voorkeur voor vroege matching.

Feedback

Na de matchingsdag heb je een goede indruk van de opleiding. Op basis van je ervaringen en de feedback die je krijgt kun je zelf beslissen of je start met de opleiding. Mocht je erachter komen dat de opleiding toch niet bij je past, dan heb je nog voldoende tijd om je op een andere opleiding te oriënteren.

Vragen?

Neem contact met ons op. Algemene informatie over matching vind je op www.uu.nl/matching.