Ervaar de opleiding

Ben je geïnteresseerd in Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie en wil je nader kennis met ons maken? Bekijk dan hier wanneer we een Open dag organiseren. Ook kan je bij Culturele antropologie een dagje meelopen. Zo kan je toetsen of deze opleiding echt iets is voor je. Benieuwd naar de ervaring van huidige en oud-studenten? Lees dan hieronder hun verhalen.

Open dag

Tijdens de Open dag van de UU kan je op verschillende manier kennismaken met de Culturele antropologie, de docenten en studenten. Je kan je vast online oriënteren door onze videopresentatie te bekijken, deel te nemen aan een live presentatie en met studenten te chatten.

Als je ons bezoekt op de Open dag, vind je ons op de informatiemarkt. Daar kan je je vragen stellen aan docenten en studenten. Daarnaast kan je je aanmelden voor een presentatie over de opleiding en een algemene rondleiding over de campus.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dag waar je kunt kennismaken met deze opleiding is op zaterdag 9 maart (op locatie).

Ongeveer drie weken van tevoren maken we het programma bekend. Laat je e-mailadres achter, zodat we je op de hoogte kunnen houden.

Herinner mij

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open Dag (bijna) zeker dat  Culturele antropologie studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Bekijk dan de mogelijkheden voor een dagje (online) meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.

Meelopen bij Culturele antropologie

Op een meeloopdag word je ontvangen door studievereniging Djembé, je volgt een college en krijgt een rondleiding door Utrecht Science Park. Zo krijg je een beeld van hoe het in de praktijk is om Culturele antropologie in Utrecht te studeren.

Voor wie?

Geïnteresseerden in Culturele antropologie die al naar de Open Dagen van de Universiteit Utrecht zijn geweest. Ook hbo-studenten zijn welkom.

Volgende meeloopdag(en)

Locatie

Utrecht Science Park (De Uithof)

Vragen?

Neem contact op met studievereniging Djembé: onderwijs@svdjembe.nl.

Meld je aan voor de meeloopdag op 13 december 2023
Meld je aan voor de meeloopdag op 20 december 2023

Verhalen van (oud)studenten