Ervaar de opleiding

Ben je geïnteresseerd in Culturele antropologie en ontwikkelingssociologie en wil je nader kennis met ons maken? Bekijk dan hier wanneer we een Open dag organiseren. Ook kan je bij Culturele antropologie een dagje meelopen. Zo kan je toetsen of deze opleiding echt iets is voor je. Benieuwd naar de ervaring van huidige en oud-studenten? Lees dan hieronder hun verhalen.

Open dag

Tijdens de Open dag van de UU kun je op verschillende manier kennismaken met de opleiding Culturele antropologie, de docenten en de studenten. Je kunt je vast online oriënteren door onze videopresentatie te bekijken en met studenten te chatten.

Als je ons bezoekt op de Open dag, vind je ons op de informatiemarkt. Daar kun je je vragen stellen aan docenten en studenten. Daarnaast kun je je aanmelden voor een presentatie over de opleiding.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open dag (bijna) zeker dat Culturele antropologie studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Bekijk dan de mogelijkheden voor een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.

Meelopen bij Culturele antropologie

Op een meeloopdag word je ontvangen door studievereniging Djembé, je volgt een college en krijgt een rondleiding door Utrecht Science Park. Zo krijg je een beeld van hoe het in de praktijk is om Culturele antropologie in Utrecht te studeren.

Voor wie?

Geïnteresseerden in Culturele antropologie die al naar de Open dagen van de Universiteit Utrecht zijn geweest. Ook hbo-studenten zijn welkom.

Volgende meeloopdag(en)

De meeloopdagen zijn geweest. 
De data voor 2024-2025 worden binnenkort bekendgemaakt.

Vragen?

Neem contact op met studievereniging Djembé: onderwijs@svdjembe.nl.


Verhalen van (oud)studenten