Meeloopdagen

Tijdens de meeloopdagen volg je colleges, werkcolleges en practica en maak je kennis met studenten en docenten. Studenten van studievereniging M.B.V. Mebiose organiseren de meeloopdagen bij Biomedische wetenschappen en ze begeleiden je tijdens deze dag. Je krijgt een lunch aangeboden op de Mebiose-kamer!

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 6 vwo'ers die een open dag hebben bezocht en die serieus overwegen Biomedische wetenschappen in Utrecht te gaan studeren. Soms zijn er in het voorjaar meeloopdagen speciaal voor 5 vwo’ers.

Wanneer?

  • 8 oktober 2019

  • 17 oktober 2019

  • 31 oktober 2019

Bovenstaande data zijn meeloopdagen voor 6-vwo'ers. De inschrijving hiervoor gaat open op dinsdag 3 september 2019.

Wil je een keer 1-op-1 meelopen met een student? Neem dan contact op met onze studievereniging Mebiose.

Voorwaarden en aanmelden

Meeloopdagen bij Biomedische wetenschappen worden altijd zeer drukbezocht, soms moeten we zelfs mensen afwijzen. Je moet daarom aan een aantal voorwaarden voldoen om je hiervoor aan te kunnen melden. De voorwaarden zijn:

  • Je zit in 6 vwo (of 5 vwo voor de 5 vwo-dagen)
  • Je hebt de opleiding Biomedische wetenschappen al tijdens een open dag van de Universiteit Utrecht (UU) bezocht
  • Je bent gemotiveerd

Voldoe je aan deze voorwaarden én staan de data voor de meeloopdagen hier op de website vermeld? Meld je dan aan voor een meeloopdag.

Let op: het aantal plaatsen in beperkt. Als de lijst vol is, dan sluit het formulier en kan je je helaas niet meer aanmelden.

Meer informatie?

Neem contact op met Simone Schut.