Bachelor Open Dag

Open dag Biologie

Online Open dagen

Meld je aan voor online presentaties en maak kennis met de bacheloropleiding(en) van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs via een (live) chat.

Alle bacheloropleidingen geven op beide dagen voorlichting. Het voorlichtingsaanbod is op beide dagen nagenoeg gelijk, je kunt daarom de dag kiezen die jou het beste uitkomt.

Voorlichtingsaanbod:

  • Online voorlichtingen van bacheloropleidingen (webinars en video's): algemene en/of verdiepende sessies.Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie, minicollege of labtour.

  • Persoonlijk online contact met studenten, docenten en studieadviseurs via (live) chats: stel je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven.

  • Veel extra online activiteiten: maak kennis en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.

Wanneer?

Bachelor Open Dagen najaar 2021

De volgende Bachelor Open Dagen vinden plaats op vrijdag 19 en zaterdag 20 november 2021 (datum onder voorbehoud van wijzigingen). 

Op dit moment is nog niet bekend wat de exacte invulling van de Bachelor Open Dagen gaat worden en of deze off- of online plaatsvinden. Zodra er meer informatie beschikbaar is, lees je dat op deze pagina.

Herinner mij

Klik op onderstaande knop om op de hoogte te blijven en een herinnering te ontvangen zodra de inschrijving opent:

Sfeerimpressie