Meeloopdagen

Vanwege het coronavirus zullen afhankelijk van de dan geldende maatregelen meeloopdagen soms op locatie dan wel online (via MS Teams) plaatsvinden. Het programma voor beide versies van de meeloopdag is in grote lijnen hetzelfde. 

Overweeg je de bacheloropleiding Biologie te volgen loop dan een dag mee! Je bent een dag lang te gast bij de opleiding. Je gaat kennis maken met het onderzoek waar je in je eerste jaar al mee begint en krijgt een inhoudelijke verdieping in één van de vakken uit het begin van ons eerste jaar. Je krijgt uitgebreid de kans om te praten met studenten en docenten om te bepalen of een studie Biologie of Molecular Life Sciences een goede keus voor jou is.

Voor wie?

Meeloopdagen zijn bedoeld voor 5- of 6-vwo'ers die (bij voorkeur) een Bachelor Open Dag hebben bezocht en die serieus overwegen Biologie in Utrecht te gaan studeren.

Hoe en wanneer (online) meelopen?

Je volgt samen met andere studiekiezers een hoor- en/of minicollege, een (computer)practicum en studentvoorlichter Lotte van der Krabben (Biologie) staat voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Data van de eerstvolgende meeloopdagen:

Biologie

  • nieuwe data volgen in september/ oktober

Aanmelden

Je kunt je tot 1 week voor de meeloopdag aanmelden, indien plek. Als je je na de sluitingsdatum aanmeldt, kom je op de reservelijst terecht. 

Meer informatie

Neem contact op met de coördinator meeloopdagen Lotte van der Krabben,

U-talent Masterclasses

Zit je in de bovenbouw van het vwo en ben je op zoek naar extra verdieping? Dan kun je (online) masterclasses volgen bij de Universiteit Utrecht. Masterclasses bestaan uit een mengeling van praktisch werk, colleges en/of excursies, waarbij:

  • Je 1 of 2 dagen diep op een bepaald onderwerp in gaat; 
  • Je scholieren (online) ontmoet met dezelfde interesse; 
  • Je de universiteit ontdekt; 
  • Masterclasses kunnen helpen bij je studiekeuze of profielwerkstuk.