Ervaar de opleiding

Er zijn verschillende mogelijkheden om een eerste indruk te krijgen van Bestuurs- en organisatiewetenschap. Je kan een open dag bezoeken of je opgeven voor een middag proefstuderen. Daarnaast kan je ook de ervaringen van studenten lezen die zelf de opleiding volgen.

Kom naar de open dag

Tijdens de Open Dagen in november en maart kun je uitgebreid kennismaken met Bestuurs- en organisatiewetenschap. Zo zijn er diverse voorlichtingsrondes en een informatiemarkt. Ook kun je mee doen aan een tour door het gebouw.

Wanneer?

De volgende Bachelor Open Dagen waar je kunt kennismaken met deze opleiding zijn op vrijdag 15 november en zaterdag 16 november (beide dagen op locatie).

Ongeveer 2.5 week van tevoren maken we het programma bekend.

HOUD MIJ OP DE HOOGTE

Kom een middag proefstuderen

Weet je na de Open Dag (bijna) zeker dat B&O in Utrecht iets voor jou is? Kom dan een middag proefstuderen. Tijdens de middag proefstuderen volg je een minicollege en ga je met studenten en docenten aan de slag met een opdracht over een B&O thema zoals we dat tijdens de opleiding ook doen. Je krijgt materiaal thuisgestuurd om je voor te bereiden. Natuurlijk is er ook voldoende tijd om al je vragen te stellen aan de aanwezige studenten en docenten.

Voor wie?

Je kunt je aanmelden voor de middag studeren als je in 5 of 6 vwo zit of hbo doet. Vul het aanmeldingsformulier uiterlijk één week van tevoren in, maar liever nog eerder, want de middagen zijn snel vol. 

Wanneer?

Dit jaar zijn er geen middagen proefstuderen meer. Vanaf september verschijnen hier weer nieuwe datums.

Locatie

Bijlhouwerstraat 6-8, 3511 ZC Utrecht


Studievereniging Perikles

Studievereniging Perikles is de vereniging van B&O. Een studievereniging is verbonden aan de opleiding. Daar ontmoet je mensen met dezelfde studieachtergrond. Ze organiseren allerlei activiteiten, van studiegerichte activiteiten zoals lezingen, studiereizen, en carriëreactiviteiten tot ontspannende activiteiten, zoals borrels en weekendjes weg. Daarnaast verzorgt Perikles de verkoop van studieboeken en krijgen leden korting. 


Dit is wat onze studenten zeggen

Onze eigen studenten weten natuurlijk als geen ander waarom B&O een goede keuze is. Hieronder lees je waarom zij voor B&O hebben gekozen en wat de studie zo uniek maakt. 

Ik vind het fijn dat ik door de jaren heen meer praktische vaardigheden leer, die ik zowel bij de studie als ook bij een toekomstige baan nodig heb.

Student Osama