Bachelor Open Dag

Kom kennismaken met ASW
Studenten bij de stand van ASW op de informatiemarkt.
Drukte op de informatiemarkt bij de stand van ASW. Een van onze docenten beantwoordt vragen van een geinteresseerde scholier.

Tijdens de Open dagen van de Universiteit Utrecht in maart en november kun je uitgebreid kennismaken met de bachelor Algemene sociale wetenschappen.

Presentaties

Het programma biedt verschillende presentatierondes waarbij je uitleg krijgt over het studieprogramma en de vakken die je krijgt. Ook wordt er ingegaan op je mogelijkheden na je studie. Er komen ook studenten aan het woord; zij vertellen iets over hun ervaring met de opleiding.

Informatiemarkt

Daarnaast kun je op de informatiemarkt je vragen stellen aan docenten en studenten van de opleiding. Op de markt kun je ook terecht voor het inzien van bijvoorbeeld studiemateriaal en opdrachten van studenten.

De volgende Bachelor Open Dagen van de Universiteit Utrecht vinden plaats op 15 en 16 november 2019.

Na de Open dag

Weet je na de kennismaking op de Open dag (bijna) zeker dat ASW studeren in Utrecht iets voor jou is, maar wil je toch nog meer informatie? Kom dan een dagje meelopen. Zo krijg je een nog beter beeld van onze opleiding en de universiteit zelf.

De informartiemarkt op de Open dag is altijd druk bezocht. Studenten en docenten beantwoorden er graag je vragen.