Meeloopdagen

Meelopen bij ASW
Meld je aan voor een meeloopdag bij ASW
Wil jij ook een dagje studeren bij ASW? Meld je dan aan.

Heb je belangstelling voor de bacheloropleiding Algemene sociale wetenschappen, loop dan een ochtend of middag mee op de universiteit. Meelopen doe je als je eerst met de opleiding hebt kennisgemaakt op een Open dag en wil ervaren hoe het er in de praktijk aan toe gaat.

Ervaar het zelf

Onder begeleiding van een aantal studenten volg je een college en maak je kennis met de inhoud van de opleiding. Je krijgt uitgebreid de gelegenheid te praten met studenten en docenten. Zo krijg je een beeld van hoe het is om in Utrecht Algemene sociale wetenschappen te studeren.

Voor wie?

De meeloopdagen zijn bedoeld als aanvulling op de Open dag. We raden je dus aan om eerst de Open dag te bezoeken en vervolgens een meeloopdag te volgen.

Wanneer

  • Donderdag 21 februari 2019
  • Donderdag 28 februari 2019
  • Donderdag 7 maart 2019
  • Donderdag 14 maart 2019
  • Donderdag 21 maart 2019
  • Donderdag 28 maart 2019

Meer informatie

Voor vragen kun je mailen naar voorlichtingasw@gmail.com

 

Scholierendag
Scholierendag
De scholierendag wordt georganiseerd door faculteitsvereniging SGS. Tijdens deze dag krijg je uitleg over de verschillen tussen de bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen.

Voor als je nog twijfelt

Ben je naar de open dag geweest maar heb je nog vragen over bijvoorbeeld Pedagogische wetenschappen of Onderwijswetenschappen? Of wil je meer te weten komen over de verschillen en overeenkomsten tussen deze opleidingen? Meld je dan aan voor de scholierendag.

Op de scholierendag maak je kennis met de zeven bacheloropleidingen van de faculteit Sociale Wetenschappen. De dag wordt twee keer per jaar georganiseerd door studenten van de faculteitsvereniging SGS en kost €3, dit is inclusief lunch en borrel.

Wanneer?

Woensdag 27 maart 2019