International Campus Utrecht

Op de International Campus Utrecht vind je naast het University College Utrecht (UCU) de Utrecht University School of Economics (USE). Bij USE volg je de opleiding Economics and Business Economics. Op de campus vind je ook het taleninstituut Babel. Hier kun je terecht voor diverse Babel taaltrainingen.

UCU

Het University College Utrecht (UCU) biedt je als aankomend bachelorstudent een veelzijdige honoursprogramma met een internationaal karakter. Op het UCU studeer je samen met studenten die afkomstig zijn uit landen over de hele wereld.

USE

De Utrecht University School of Economics leidt jou op als econoom. Je leert economie in een brede context plaatsen en je benadert economische vraagstukken vanuit a real-world perspective.

Locatie

De sfeervolle campus met karakteristieke gebouwen bevindt zich tussen het Utrecht Science Park en de binnenstad. Naast je studie is er veel ruimte voor andere activiteiten. Je kunt je zelf ontwikkelen op het gebied van theater, zang, sport, debatteren, enz. UCU studenten studeren, wonen, eten en recreëren voor een groot deel op het complex.

Lees meer in het Engels over de geschiedenis van University College Utrecht en over het bijzondere ontstaan van de campus.

Plattegrond

Bekijk de plattegrond van de International Campus Utrecht. De International Campus Utrecht is bereikbaar per openbaar vervoer, fiets en auto. U kunt het adres Campusplein 1 in Utrecht gebruiken voor uw routeplanner. De ICU kent zeer beperkte mogelijkheden voor autoparkeren.

Student fietst de internationale Campus Utrecht op.