Online Bachelor Open Dagen

motionmailapp.com

...tot de Online Bachelor Open Dagen op vrijdag 20 november en zaterdag 21 november.

Wil je de sfeer van de Universiteit Utrecht proeven en ontdekken of een bacheloropleiding bij jou past? Bezoek onze Online Bachelor Open Dagen!

Aanmelden

Klik op de knop om je aan te melden: 

Aanbod

Meld je aan voor online presentaties en maak kennis met de bacheloropleidingen van jouw interesse. Daarnaast heb je de mogelijkheid om al je vragen voor te leggen aan studenten, docenten en studieadviseurs via een live chat.

Alle bacheloropleidingen geven op beide dagen voorlichting. Het voorlichtingsaanbod is op beide dagen nagenoeg gelijk, je kunt daarom de dag kiezen die jou het beste uitkomt.

Wat kun je verwachten?

  • Online voorlichtingen van bacheloropleidingen (webinars en video's): algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie of minicollege.
  • Persoonlijk online contact met studenten, docenten en studieadviseurs via live chats: stel al je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven.
  • Veel extra online activiteiten: maak kennis met studenten(sport)verenigingen in Utrecht en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.
  • Een speciaal programma voor internationale bezoekers: om kennis te maken met de universiteit, de stad en het leven als internationale student in Utrecht.

Hoe werkt het?

De Online Bachelor Open Dag is een live event dat wij presenteren en naar deelnemers streamen. Je bent tijdens de sessies zelf niet te zien of te horen. Omdat we graag interactie met je willen, is er een chatfunctie waarmee je tijdens alle presentaties vragen kunt stellen.

Toegang

Bewaar de inloggegevens na je aanmelding goed. Deze heb je nodig om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke Online Open Dag-pagina. Hierop vind je alle informatie van de bacheloropleidingen waarvoor je je hebt aangemeld, zoals live chats en toegang tot je sessies. Ook kun je de universitaire campus en de stad bekijken voor een introductie van het Utrechtse studentenleven.

​Voor de meest optimale gebruikservaring raden we aan om gebruik te maken van een vaste computer of laptop met Google Chrome. Het is niet nodig om vooraf software te installeren.

Iets voor jou?

Zit je in 4, 5 of 6 vwo? Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Ben je hbo'er en overweeg je om te gaan studeren aan de universiteit? Dan mag je de Online Bachelor Open Dag niet missen!

Waarom Utrecht?

Kies je voor studeren aan de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit. Er zijn meer redenen voor een studie in Utrecht:

  • Ruime keuze aan Nederlandse en Engelstalige bacheloropleidingen
  • Hoog studiesucces
  • Interactief, multidisciplinair onderwijs
  • Hoge notering in (inter)nationale rankings

 

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 - werkdagen van 12.00 tot 14.00 uur

WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!) 

Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct