Bachelor Open Dagen (online)

Wil je de sfeer van de Universiteit Utrecht proeven en ontdekken of een bacheloropleiding bij jou past? Breng een bezoek aan onze Bachelor Open Dag op zaterdag 12 maart!

Herinner mij

De inschrijving voor opleidingspresentaties opent ongeveer vier weken van tevoren. Klik op onderstaande knop om op de hoogte te blijven en een herinnering te ontvangen zodra de inschrijving geopend is:

Wat kun je verwachten?

  • Online voorlichtingspresentaties van bacheloropleidingen (webinars en video's): algemene en/of verdiepende sessies. Bij verdiepende sessies kun je denken aan een themapresentatie of minicollege.
  • Chatten met studenten, docenten en studieadviseurs: stel al je vragen over de opleidingen van jouw interesse, je studiekeuze en het Utrechtse studentenleven in de live chat van een presentatie.
  • Bekijk video's: maak kennis met studenten(sport)verenigingen in Utrecht en ontdek wat de Universiteit Utrecht nog meer te bieden heeft.
  • Een speciaal programma voor bezoekers van Nederlands Caribisch gebied: om kennis te maken met de universiteit, de stad en het leven als student in Nederland.

Hoe werkt het?

De Bachelor Open Dagen vinden plaats in de vorm van een online event met webinars (online presentaties) die wij naar deelnemers streamen. Je bent tijdens de webinars zelf niet te zien of te horen. Omdat we graag interactie met je willen, is er bij de meeste presetntaties een chatfunctie waarmee je vragen kunt stellen.

Toegang

Bewaar de inloggegevens na je aanmelding goed. Deze heb je nodig om toegang te krijgen tot jouw persoonlijke omgeving. Hierop vind je alle informatie van de bacheloropleidingen waarvoor je je hebt aangemeld en toegang tot je aangemelde sessies. Ook kun je de universitaire campus en de stad bekijken voor een introductie van het Utrechtse studentenleven.

​Voor de meest optimale gebruikservaring raden we aan om gebruik te maken van een vaste computer of laptop met Google Chrome. Het is niet nodig om vooraf software te installeren.

Iets voor jou?

Zit je in 4, 5 of 6 vwo? Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Ben je hbo'er en overweeg je om te gaan studeren aan de universiteit? Dan mag je de Bachelor Open Dagen (online) niet missen!

Waarom Utrecht?

Kies je voor studeren aan de Universiteit Utrecht? Dan kies je voor een internationaal georiënteerde universiteit. Er zijn meer redenen voor een studie in Utrecht:

  • Ruime keuze aan Nederlandse en Engelstalige bacheloropleidingen
  • Hoog studiesucces
  • Interactief, multidisciplinair onderwijs
  • Hoge notering in (inter)nationale rankings

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 - werkdagen van 11.00 tot 12.00 uur

WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!) 

Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct