Bachelors

Bezoek onze Bachelor Open Dag op zaterdag 4 maart. Hier vind je alle informatie die jou helpt om een studie te kiezen.

Bekijk hier alvast alle sessies (pdf)

Algemene Voorlichtingsrondes

Elke bacheloropleiding biedt algemene rondes aan waar je alle belangrijke informatie krijgt over de opleiding. In deze rondes krijg je ook informatie over de honoursprogramma’s, tenzij hier een aparte ronde voor wordt gegeven. Het overzicht van de voorlichtingsrondes kun je zien als je je hebt aangemeld.

Verdiepende voorlichtingsrondes

Vrijwel elke bacheloropleiding biedt verdiepende rondes aan. Deze zijn bedoeld voor iedereen die al iets zekerder is van de keuze voor een specifieke opleiding en de algemene voorlichtingsronde al heeft bijgewoond. Voorbeelden van verdiepende rondes zijn een themapresentatie of minicollege. Het overzicht van de voorlichtingsrondes kun je zien als je je hebt aangemeld.

Informatiemarkten

Op veel locaties is er een informatiemarkt van de opleidingen. Hier kun je studenten, studieadviseurs of docenten al je vragen voorleggen over de opleidingen. Ook zijn er twee algemene informatiemarkten in de binnenstad en de Uithof, waar je alles te weten kunt komen over het studentenleven, op kamers gaan en sport- en cultuurverenigingen. 

Extra activiteiten

Tijdens de Bachelor Open Dag zijn er verschillende extra activiteiten om je te helpen bij je studiekeuze, zoals speedcoachgesprekken, interactieve lezingen en verschillende rondleidingen. Lees verder

Vervoer

De Universiteit Utrecht heeft verschillende voorlichtingslocaties, verspreid over de stad. Wegens drukte en beperkte parkeerruimte, raden we aan om gebruik te maken van het openbaar vervoer. Lees verder

Honoursonderwijs

Sta je bekend om je honger naar kennis, heb je een kritische houding en heb je doorzettingsvermogen? Vind je het bovendien leuk om veel met medestudenten en docenten samen te werken en bijvoorbeeld een symposium te organiseren of een studiereis naar het buitenland? Dan is het honoursprogramma wellicht iets voor jou. Honoursonderwijs is extra uitdagend onderwijs, dat verder gaat waar een reguliere universitaire opleiding ophoudt. Tijdens de Bachelor Open Dag kun je meer informatie over honours krijgen.

*tekst gaat verder onder foto*

Voor wie is de Bachelor Open Dag?

De Bachelor Open Dag is voor scholieren uit 4, 5 en 6 vwo en hun ouders. Heb je je vwo-diploma behaald en ben je er een jaartje tussenuit geweest? Of ben je hbo'er? Ook dan ben je van harte welkom!

Wanneer zijn de volgende Bachelor Open Dagen?

17 & 18 november 2017

Waar vind ik meer informatie?

Stel je vraag via ons Facebook-event en volg ons voor het laatste nieuws over de Bachelor Open Dag.

Voor vragen kun je ook contact opnemen met onze afdeling Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl
Tel: (030) 253 2670 ( ma t/m vrij 9.00u -17.00u)
WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!)

Feedback