Bachelor Open Dagen

motionmailapp.com

Wil je weten of een bacheloropleiding aan de Universiteit Utrecht iets voor jou is? Bezoek onze Bachelor Open Dagen op vrijdag 10 maart (online) en/of zaterdag 11 maart (op locatie). Of je nu in 4 vwo zit, in het buitenland woont of twijfelt tussen het hbo en de universiteit: de Bachelor Open Dagen helpen je verder.


Herinner mij

Klik op onderstaande button om een e-mail te ontvangen wanneer de aanmeldingen openen.

Herinner mij

Let op: een vooraanmelding is nog geen definitieve aanmelding, maar een verzoek om herinnerd te worden zodra de inschrijvingen openen.


Programma

Vrijdag 10 maart

De Bachelor Open Dag op vrijdag 10 maart is volledig online en kun je vanaf je telefoon of laptop bijwonen. Deelnemende bacheloropleidingen organiseren (live) webinars en je kunt chatten met docenten, studenten en studieadviseurs. Let op: niet alle bacheloropleidingen doen mee aan de online dag.

Zaterdag 11 maart

De Bachelor Open Dag op zaterdag 11 maart vindt plaats op locatie (op Utrecht Science Park, in de binnenstad en op de International Campus). De activiteiten zijn vooral gericht op beleven en ontmoeten. Zo vind je er proefcolleges, rondleidingen en informatiemarkten met stands van opleidingen en (studie-, sport- en studenten)verenigingen. Als je al wat verder bent in je keuzeproces, dan mag je dit niet missen!


3 tips om het beste uit je bezoek te halen

Tip 1: bereid je voor

We vragen je om voorafgaand aan je open dag-bezoek de video’s en/of websites van de opleidingen van jouw interesse te bekijken.

Tip 2: informeer je ouder/verzorger/begeleider

Natuurlijk zouden we graag iedereen willen verwelkomen tijdens de Bachelor Open Dagen, maar helaas zijn er beperkt plekken beschikbaar. We gunnen zoveel mogelijk studiekiezers een geslaagde open dag, daarom is het voor ouders/verzorgers niet altijd mogelijk om deel te nemen aan de geplande activiteiten op locatie.

Tip 3: kom met het OV

De Universiteit Utrecht vindt duurzaamheid belangrijk, vandaar dat wij bezoekers van de Bachelor Open Dag aanraden om zoveel mogelijk met het openbaar vervoer te komen. Een auto parkeren is vaak erg duur en het kan lastig zijn om een parkeerplek te vinden. Bonus-tip: huur een OV-fiets! Dat is een leuke manier om de stad en de campus te leren kennen.

Kom je toch met de auto en kom je naar Utrecht Science Park? Volg dan de parkeerroute over onze campus.

Meer informatie

Voor vragen kun je contact opnemen met onze afdeling Studievoorlichting:

Mail: studievoorlichting@uu.nl

Tel: (030) 253 2670 (ma t/m vrij 10.00-12.00 uur & 14.00-15.00 uur)

WhatsApp: 06 41 63 43 78 (alleen bedoeld voor WhatsApp!) 
(ma t/m vrij 9.00u -17.00u)
Zit je op je smartphone? Begin het gesprek dan direct

Bezoekadres: UU for U Student Services, Heidelberglaan 6 (Utrecht Science Park), 3584 CS Utrecht

Een actueel overzicht van onze openingstijden kun je vinden op onze studentenservice pagina.