Inschrijven

Wanneer aanmelden?

De deadline voor inschrijving voor studiejaar 2022-2023 was 1 mei 2022. Alleen in bepaalde gevallen kun je nog inschrijven. Lees hierover meer informatie.  

Stappenplan inschrijving

  • Download de handleiding.
  • Ga naar Studielink.
  • Log in met je DigiD. Als je nog geen DigiD hebt kan je dat aanvragen op de site van DigiD. De activeringscode ontvang je binnen 5 dagen via de post. Als je niet in Nederland woont, kun je geen DigiD aanvragen. Klik dan op Studielink-account aanmaken zonder DigiD.
  • Na je inschrijfverzoek in Studielink krijg je een e-mail met inloggegevens voor OSIRIS Online Application. In OSIRIS Online Application vervolg je je verzoek tot inschrijving.

Na je inschrijving

De Universiteit Utrecht communiceert vooral via e-mail. Controleer ook regelmatig je spam-map.

Je krijgt onder andere bericht over de betaling van het collegegeld.

Deelnemen aan matching

De Universiteit Utrecht vindt het belangrijk dat je een studie kiest die bij je past. Deelnemen aan matching is daarom verplicht bij deze opleiding. Het matchingstraject bestaat uit het invullen van een matchingsformulier en het deelnemen aan een matchingsactiviteit. 

Binnen twee weken nadat je via Studielink een inschrijfverzoek hebt ingediend, ontvang je het matchingsformulier en kies je aan welke matchingsactiviteit jij deelneemt.

Lees hier meer over matching.