Zeg Utreg: werken om te leven, of leven om te werken?

Tafelgesprek voor, door en met Utreg

tot

Studenten staan voor grote maatschappelijke vragen, die leuk en spannend zijn, maar ook kunnen zorgen voor stress en onzekerheden. In de lustrumserie Zeg Utreg? gaan Utrechtse studenten in gesprek met onderzoekers, beleidsmakers en alumni over vragen die hun bezighouden op het gebied van duurzaamheid, werk en geestelijke gezondheid. Wat zegt Utreg over deze thema's? Op 4 oktober vindt de tweede editie plaats van het Zeg Utreg? Tafelgesprek.

Tijdens dit tafelgesprek schuiven spraakmakende gasten aan om te reflecteren op de toekomst van werk. Werken we liever om te kunnen leven, of leven we om te werken? En is een mooie carrière wel dé manier om gelukkig te worden, of kunnen we het beter ergens anders zoeken? De gesprekken zijn georganiseerd én worden gemodereerd door de studenten van Utrecht Union. Kijk het tafelgesprek nu terug. 

De sprekers

385 jaar wetenschap in Utrecht

Zeg Utreg? is gemaakt ter ere van het lustrumjaar, waarin het UMC Utrecht en de Universiteit Utrecht 385 jaar wetenschap vieren. Zeg Utreg? bestaat uit 6 podcastafleveringen, en drie tafelgesprekken. Luister- en kijk dan nu alle afleveringen terug via uu.nl/zegutreg. Benieuwd wat er nog meer wordt gedaan ter ere van dit lustrumjaar? Ga dan naar morgenmakenwesamen.nl

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
Online via Webinary. Klik hier voor de livestream.
Meer informatie
Lustrumserie Zeg Utreg?