16 mei 2019 van 19:30 tot 22:30

Young Skills - What's in it for me?

Altijd al een keer een arbeidsvoorwaardengesprek willen oefenen? Of aan de hand van een rollenspel willen ontdekken welke invloed jouw lichaamstaal heeft en hoe je deze eventueel kan versterken? Kom dan op donderdag 16 mei naar de Workshopavond Young Skills - What's in it for me? van het Jonge Alumni Netwerk

Een interactieve avond op een inspirerende plek: het Anatomiegebouw. Je kiest uit twee uitdagende workshops op het gebied van professionele- en persoonlijke ontwikkeling:

  • Onderhandelen – Simone Zwartenkot - Lawyer DLA Piper
    Deze workshop is in het Engels.
    Heb je na een onderhandeling vaak het gevoel dat je niet helemaal hebt gekregen wat je wilde? Blijf je achter met het gevoel dat je er misschien meer uit had kunnen halen? Of wil je gewoon tips voor je volgende arbeidsvoorwaardengesprek? Tijdens deze interactieve onderhandelingsworkshop leer je de verschillende aspecten en technieken van onderhandelen en hoe je deze kan toepassen.
     
  • Status-Erop of eronder – Eva Pieper – personal coach en trainer
    Status betekent het effect van non-verbaal gedrag oftewel lichaamstaal. Je non-verbale gedrag bepaalt voor 80% het effect en de impact van je communicatie. Via een rollenspel leer je tijdens deze workshop hoe status en lichaamstaal zich tot elkaar verhouden en hoe je hiermee kan spelen in je echte leven. Je krijgt inzicht in jouw voorkeurshouding, hoe je je lichaamstaal versterkt, hoe houding en kracht van presenteren elkaar beïnvloeden en hoe je dit kan gebruiken om jou emotie en boodschap te versterken.
Begindatum en -tijd
16 mei 2019 19:30
Einddatum en -tijd
16 mei 2019 22:30
Entree
Voor Vrienden van het U-fonds 15,-, voor Niet-Vrienden 25,-