13 februari 2020 van 19:00 tot 22:30

YOUNG Skills – It’s time to act

Altijd al je 'presenting skills’ naar een hoger niveau willen tillen? Wil jij jezelf met meer zelfvertrouwen, plezier en impact presenteren? Kom dan op donderdag 13 februari naar de Workshopavond YOUNG Skills – It’s time to act van YOUNG, het jonge alumni netwerk van de Universiteit Utrecht.

Gedurende deze interactieve avond zal Artesc je laten ervaren welk presentatietalent je al bezit en hoe je je talenten verder kunt ontwikkelen. Je gaat ervaren hoe je je publiek beter kunt bereiken, activeren én betrekken! Een skill die goed van pas komt bij een sollicitatiegesprek, het leidinggeven aan een groep of bij het pitchen van je nieuwste ideeën!

Er is keuze uit één van de twee volgende workshops:

1. Job interview workshop
    Ben je op zoek naar een niewe baan en wil je je van je beste kant laten zien tijdens een sollicitatiegesprek? Goed nieuws: deze workshop biedt je tools hiermee aan de slag te gaan. Je leert hoe je de mensen bereikt waarmee je in gesprek bent, hoe je echt verbindt en hoe je mogelijke twijfels overwint. Met simpele tools stomen we je klaar voor elk gesprek!

2. Leadership workshop
    Heb je altijd al willen weten wat inspirerende leiders zo goed maakt? Natuurlijk zijn dat hun inspirerende ideeën, maar het gaat ook over de manier hoe zij deze ideeën over weten te brengen! In deze workshop zoomen we in op het gevoel dat een groep krijgt als je ze benadert. Door je non-verbale communicatie te optimaliseren, gaan we op zoek naar hoe jij de mensen die je leiding geeft het best kunt ondersteunen. Kortom: hoe neem jij the lead?!

De workshopavond zal net als vorig jaar plaatsvinden in het prachtige Anatomiegebouw.

Begindatum en -tijd
13 februari 2020 19:00