27 november 2019 van 19:00 tot 22:30

YOUNG Coachcafé

Coach Café

In de hectiek van drukke werkdagen vergeten we soms om even stil te staan bij het leven dat aan ons voorbij raast. Goede gesprekken of een middag brainstormen over onze dromen sneuvelen vaak in de toch al te drukke agenda’s. Terwijl het bewust uitstippelen van je koers en het reflecteren op het afgelegde pad zeer waardevol kunnen zijn.  

Coachcafé
Goede gesprekken over mooie dromen en briljante ideeën vinden meestal plaats in het café. Daarom organiseert het YOUNG (het jonge alumni netwerk van de Universiteit Utrecht) op woensdag 27 november het Coachcafé! Een café waar je uitgedaagd wordt om na te denken over wie je bent en wat je wilt bereiken in het leven. Uiteraard onder het genot van een heerlijk biertje, wijntje of non-alcoholische versnapering.
In drie rondes van elk 45 minuten kom je in gesprek met een professionele coach en twee mede-alumni. In iedere ronde staat er één kernvraag centraal. Deze kernvragen helpen je om meer inzicht te krijgen in jouw dromen, jouw kwaliteiten, maar ook in obstakels die je tegen kunt komen in jouw loopbaan, maar ook in jouw privéleven. De coaches begeleiden je hierbij. Op die manier kun je je bewustzijn vergroten over wie je bent en waar je graag naar toe zou willen in je leven.

Als kers op de taart zal er aan het eind van de avond ook nog een ‘levend LinkedIn’ plaatsvinden!

Begindatum en -tijd
27 november 2019 19:00
Einddatum en -tijd
27 november 2019 22:30
Entree
€ 15,- voor Vrienden van het Utrechts Universiteitsfonds en € 25,- voor anderen