31 oktober 2019 van 15:30 tot 17:00

Workshop Intrinsieke Motivatie voor docenten

Waarom doe jij als docent wat je doet?
Wat zijn je drijvende krachten?

‘Lesgeven aan de universiteit is inspirerend en waardevol werk. Vrijwel alle docenten vinden het geweldig om met jonge mensen te werken: Je ziet hun ontwikkeling, studenten prikkelen je met hun vragen en het is belangrijk om de kritische denkers van morgen op te leiden.’ Althans, dat geven docenten uit de docentencommunity TAUU aan. Is dit ook de drijvende kracht achter jouw werk? Waarom doe jij wat je doet? Waarom neem je zelf bepaalde beslissingen en wat zijn de gevolgen van die beslissingen?

Kom naar deze workshop Intrinsieke Motivatie door Ralph Meulenbroeks, in samenwerking met het Centre for Academic Teaching, en ga op zoek naar enkele antwoorden. Kom erachter wat jou écht motiveert en leer deze kennis toe te passen in je werk en dagelijks leven.

Meld je aan voor deze workshop!

Op basis van de wensen van de aanwezigen gaan we met verschillende, soms onconventionele, werkvormen aan de gang.

Over het Centre for Academic Teaching

Het Centre for Academic Teaching is een netwerkorganisatie van de Universiteit Utrecht. Het centrum verenigt alle partners en programma's die binnen de universiteit werken aan continue verbetering van het onderwijs. Docenten kunnen er terecht voor informatie, kennisdeling, ondersteuning en scholing gericht op hun eigen ontwikkeling en de vernieuwing van hun onderwijs. Het CAT organiseert elke maand een CAT activity, waarvan deze workshop er één is. Houd de agenda op www.uu.nl/cat in de gaten voor andere activiteiten.

Begindatum en -tijd
31 oktober 2019 15:30