13 mei 2015 van 21:00 tot 23:30

WessieSessie: met Mark Alban Lötz met HKU Jazz Flute Quartet

U Jazz en cultuurcentrum Parnassos organiseren elke tweede woensdag van de maand de Wessiesessie, een jamsessie met miniconcert in de bar van Parnassos. Op 13 mei 2015 opent het HKU Jazz Flute Quartet de sessie. De groep bestaat uit Nadia Marak, Remigijus Kazukauskas, Kees van der Heijdt en Mark Alban Lotz - piccolo, concert, alto en bas fluiten, Manuel Wouthuysen - piano, Remy Dielemans - bas, Alex Makatselos - drums. Een nieuwe generatie musici brengt mainstream jazz in een ongebruikelijke setting. Stukken van Oliver Nelson, Charles Mingus, Hector Villa Lobos, Hubert Laws, Thad Jones, Chick Corea, Wayne Shorter en Bill Holman. Leider Mark Alban Lotz leidt de aanwezige muzikanten aansluitend door de sessie. 
Zie voor meer informatie www.ujazz.nl

Over Wessie Sessie
U Jazz organiseert, in samenwerking met Parnassos Cultuurcentrum, elke tweede woensdag van de maand de Wessiesessie, een amateursessie in Parnassos. De avond wordt steeds geopend met een miniconcert. Daarna is iedere muzikant meer dan welkom om mee te jammen. Gewoon luisteren mag natuurlijk ook.

Over U Jazz 
Vereniging U Jazz is de aanjager van jazzactiviteiten in Utrecht en wijde omgeving. U Jazz organiseert concerten, jamsessies en educatieve activiteiten. U Jazz is een podium voor musici - professional en amateur - en jazzliefhebbers. U Jazz streeft naar meer jazz, altijd, voor iedereen. 

Begindatum en -tijd
13 mei 2015 21:00
Einddatum en -tijd
13 mei 2015 23:30
Entree
Gratis