tot

Werksessie Erkennen en Waarderen

Flipover met tekst over open science

Op dinsdag 1 december en donderdag 3 december 2020 organiseert de Open Science werkgroep Erkenning en Waardering een online werksessie waarin zal worden gesproken over werken in de wetenschap. Waar ben je trots op? Wat had je daarvoor nodig? Wat is voor jou de ideale samenstelling van een team? Hoe staat het met erkenning en waardering op universiteiten? Dit zijn vragen die zullen worden voorgelegd om van elkaar te leren en ervaringen te delen.

Deze twee werksessies vormen de eerste twee bijeenkomsten van een reeks van mogelijk zes bijeenkomsten die nog gepland gaan worden. Alle medewerkers zijn van harte welkom om mee te doen, senior en junior, wetenschappelijk en ondersteunend personeel. De opzet van de werksessies is interactief met actieve werkvormen.

Wil jij graag meedenken en meepraten over Erkenning en Waardering, geef je dan op voor deze werksessie!

Voor wie alvast wat meer wil lezen over de achtergrond van het debat rond Erkenning en Waardering verwijzen wij naar het VSNU e.a. (2019) position paper.

Data van de bijeenkomsten: dinsdag 1 en donderdag 3 december 2020 (Let op: De sessie op 1 december is Nederlandstalig en die op 3 december is Engelstalig)

Tijd : 15.00u-17.00u
Locatie (online): Microsoft Teams

Aanmelden voor de werksessie
Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Locatie
MS Teams
Aanmelden

Via dit formulier