Webinar Overton

tot

Database Overton organiseert een webinar om de belangrijkste functionaliteiten van deze database te bespreken. De voertaal van het webinar is Engels.

De bibliotheek biedt Overton aan, een database die een overzicht geeft van onderzoeksoutput die is opgenomen in beleidsdocumenten. Overton maakt het gemakkelijk om verwijzingen naar onderzoek te vinden in beleidsdocumenten. Ook is het mogelijk om beleidsstukken (full-text) te doorzoeken op onderwerp, titel en organisatie.

Tijdens het webinar bespreken we de belangrijkste functionaliteiten en laten we enkele handige functionaliteiten zien, zoals het instellen van een e-mail alert. Het webinar wordt opgenomen. Kun je er niet bij zijn, meld je dan toch aan zodat we de opname naar je toe kunnen sturen. Het webinar wordt gehost door Overton via Zoom en wordt gepresenteerd door Nathalie CornĂ©e. Er is een korte introductie door de Universiteitsbibliotheek.

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan contact op met Felix Weijdema via f.p.weijdema@uu.nl.

Begindatum en -tijd
Einddatum en -tijd
Aanmelden

Medewerkers van de UU kunnen zich aanmelden via dit formulier. Collega's van het UMCU zijn ook van harte welkom. Zij kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar Felix Weijdema via f.p.weijdema@uu.nl.