9 mei 2019 van 13:00 tot 15:00

Voorlichtingsbijeenkomst Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht)

Er zijn inmiddels al twee generaties nieuwe Leiders in Cultuur Utrecht. Word jij ook onderdeel van een sterk en groeiend netwerk van zelfbewuste, creatieve en innovatieve leiders in de Utrechtse culturele sector? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 9 mei 2019.

Het programma Leiderschap in Cultuur Utrecht (LinC Utrecht) gaat over persoonlijke groei en professionalisering. Deelnemers buigen zich veertien maanden lang over nieuwe werkwijzen en businessmodellen, en onderzoeken verbindingen met publiek, collega’s en andere sectoren.

Het programma staat open voor professionals, ondernemers en (potentiele) leiders uit de wereld van kunst en cultuur die werkzaam zijn binnen de provincie Utrecht. Het programma richt zich op een brede doelgroep: van kunstenaars, zzp'ers en creatieve industrie tot musea, podia, theaters, musea, bibliotheken en erfgoedinstellingen. LinC streeft naar een zo groot mogelijke diversiteit aan deelnemers wat betreft disciplines, ervaring en achtergrond. Dat is goed te zien aan de deelnemerslijst van LinC Utrecht 1 en 2.  

De nieuwe editie van LinC Utrecht gaat dit najaar van start. De aanmelding voor LinC Utrecht loopt tot 1 juni 2019. Bekijk voor meer informatie over de aanmeldingsprocedure onze website.  

Meer weten over het programma of kennismaken met de organisatoren? Bezoek op donderdag 9 mei van 13:00 tot 15:00 uur de informatiebijeenkomst van het departement Bestuurs- en Organisatiewetenschap (USBO), Bijlhouwerstraat 6, Utrecht.

Aanmelding voor de informatiebijeenkomst graag via een e-mail naar lincutrecht@uu.nl

Begindatum en -tijd
9 mei 2019 13:00
Einddatum en -tijd
9 mei 2019 15:00